ye-logo.v1.2

За розстріл Небесної сотні відкрили 40 кримінальних справ

Політика 2912

Про це у п'ятницю, 25 квітня, у Хмельницькому повідомив лідер всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

«У мене була розмова із генеральним прокурором Олегом Махніцьким. На сьогоднішній день триває розслідування. Уже порушено 40 кримінальних справ за розстріл людей на Майдані. Винних у цьому притягнуть до відповідальності. Януковича також вдасться повернути на Україну, але для цього потрібна і допомога світової спільноти», - розповів народний депутат України від фракції «Свобода» Олег Тягнибок під час зустрічі із підприємцями речового ринку по Львівському шосе.

Лідера націоналістів вразила безстрашність жителів Хмельниччини під час революційних подій у столиці. На думку «свободівця», наша область серед тих, які віддали найбільшу кількість життів у боротьбі із режимом Януковича.

«Хмельниччина – це центр, серце України. Багато людей з Хмельниччини поповнили Небесну сотню. Лише від «Свободи» зараз сорок поранених саме з вашого краю, тут були активні процеси під час революції. Це говорить про одне – ця земля народжує патріотів, виховує справжніми захисниками своєї Вітчизни», - вважає представник “Свободи”.

Також Олег Тягнибок переконаний у тому, що Крим для України не втрачений і його вдасться повернути, але коли вдасться це зробити невідомо: “Повернемо. Політичними, міжнародними, дипломатичними методами, соціально-економічною інтервенцією. Це довготліючий процес. Перенаправимо туристично-транспортні потоки з Криму на побережжя Одеси, Херсону, Миколаєва і все дуже швидко зміниться. У нас же вода і електрика, а в Криму уже вкусили і з'їли “путінського пирога.”

Найбільше хмельницьких підприємців цікавили питання податків, митниці, жалілися і на народного депутата України Сергій Лабазюка.

“Лабазюк відбирає у людей землі у Ярмолинецькому районі під свій бізнес, - звернулася до “свободівця” ініціативна група з Ярмолинців. - На нього управи нема, куди не звернемося всі кажуть, що він народний депутат, але ж він не Бог. Допоможіть нам.”

Прохання ярмолинчан було почуто: “Беру це під особистий контроль. Передаю ваше звернення у Генеральну прокуратуру і буду слідкувати за тим як іде справа. Але ви повинні психологічно змінитися — відчути себе господарем, а не рабом”, - закликав людей політик.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую