ye-logo.v1.2

Олег Тягнибок зібрав аншлаг у філармонії (ВІДЕО)

Політика 3386

Кандидат у Президенти України вдруге за два тижні приїхав у Хмельницький.

Лідер всеукраїнського об’єднання «Свобода», який балотується у президенти, знову завітав до нашого міста. Цього разу він зустрівся із хмельничанами в філармонії.
На зустріч із «свободівцем» прийшло чимало людей – зал був набитий битком. Як і минулого разу, Олег Тягнибок порушив питання персональної відповідальності чиновників, правоохоронців та Феміди. Зупинився кандидат у Президенти України і на доцільності проведення економічних реформ та енергозалежності нашої держави від Росії.
«Газ, який вони транспортують через Україну Європі, а на цьому заробляють дуже великі гроші, ми можемо перекрити і не пустити. Взагалі українська влада давно повинна була ставити питання пропорційної залежності цін за російський газ до транзиту природного газу», - вважає «свободівець».
Запропонував Олег Тягнибок і альтернативу: «Нам потрібно збільшувати видобуток власного природного газу і цей газ продавати населенню. Країни Перської затоки пропонують супер проект – карбамід в обмін на скраплений газ. Далі використовувати альтернативні джерела енергії: сонця, вітру, води, біопаливо.»
На думку представника «Свободу», потрібно піднімати престиж української армії. Забезпечувати її сучасним технічним оснащенням та розбудовувати військово-промисловий комплекс. Армія повинна бути контрактною, але варто формувати резерв.
Хмельничани не соромилися задавати питання кандидату у Президенти України, «свободівець» же намагався своїми відповідями схилити симпатії виборців на свою користь.
 

Коментарі:

Юля Венко 10.05.2014 12:13

президент Тімашенко, а свобода хай їй потом помагає в парламенті.

Петро Каспрук 10.05.2014 11:59

Якщо Тимошенко Юля переможе на виборах, то тоді Тягнибоку легше буде втілювати поставлені задачі. Тільки так, бо з іншими і говорити нема про що.

винагорода 10.05.2014 11:16

З їхнього боку - Тягнибок, а з нашого боку - Юля))))

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую