ye-logo.v1.2

Спортсмени Хмельницького об'єдналися у “Силу правди” (ВІДЕО)

Політика 5199

Та готові фізично забезпечувати силу правди.

Громадська організація “Сила правди” у Хмельницької працює уже близько двох місяців, проте весь цей час залишалася “у тіні”. “Засвітилися” активісти об'єднання на День Перемоги на Військовому кладовищі, де й пройшов основний захід із вшанування загиблих воїнів у Великій Вітчизняній війні.
“Була інформація, що мали зірвати це свято. Нібито можуть з ветеранів зривати ордени з георгіївськими стрічками чи, навіть, бити, - пояснює голова громадської організації “Сила правди” Павло Бац. - От і зібралися, аби такого не допустити. Ми ж нічого погано не робимо. Прийшла молодь із заготовленими плакатами, які написи були я не знаю, але вони з зупинки побачили нас, розвернулися і пішли. Чому вони пішли ніхто не знає. Бійок чи провокацій не було, все тихо.”
До громадської організації “Сила правди” увійшли спортсмени краю, нараховується таких близько однієї тисячі. Хоча є також правозахисники, діячі культури, колишні “силовики” та прості майданівці.
“Ми молода організація — лише два місяці, але вже давно самоорганізовані. Ні під яким прапором ми не виступаємо і не будемо виступати. Ми не хочемо, щоб нас використовували, тому і об'єдналися в громадську організацію. Не хочемо, аби об нас витирали ноги і бути маленьким гвинтиком у чиїсь брудній системі, яка розчавила людей. Говоритимемо правду, тоді з'явиться сила, тому і назвали організацію “Сила правди”, а не тому, що хлопці носять пов'язки на біцепсах, але це також невеличкий натяк”, - каже Павло Бац.
Позавчора до губернатора партія, не буду називати яка, привела 40 молодиків 18-річного віку, щоб виносити губернатора з кабінету, бо вони показали силу, - продовжує голова громадської організації “Сила правди”. - Приїхало нас четверо і сказали, що так не робиться. Якщо в державній установі ви хочете робити такий “кіпіш”, то на кожну силу є інша сила. Можна ж зустрітися, цивілізовано поговорити, а їх використовують.”
“Правдівців” обурюють деякі політичні партії, які силовим способом намагаються тиснути на нову владу.
“Ми ніякої сторони не приймаємо, але, якщо по квотах отримали цього губернатора, то вже хай працює. А дві “неударівські” політичні сили хочуть будь-якою ціною не дати йому працювати, щоб сказати, що він недієвий. Молодики хотіли виносити губернатора, ми цивілізовано домовилися, вони побачили, що їхня сила не працює, хоча ми не йшли чубитися. Якщо губернатора можна шарпати за піджак, то наших хлопців не пошарпаєш”, - запевняє співрозмовник.
Павло Бац бачить проблеми і у хмельницькій Раді Майдану: “Зараз складний час і незрозуміло кого у чому використовують. У мене є хлопці, які три місяці провели на Майдані у Києві, але побачили, що їх у черговий раз використали. А зараз політики “дерибанять” державу. Ми є у Раді Майдану, але там побачили лише безлад і кишенькові громадські організації, які були і при старій владі. Як одна людина може одночасно очолювати 32 громадські організації? Вся Україна знала, що у нас сама недієва Рада Майдану. Люди на Майдані загинули, а тут сидять персони політичного ґатунку.”
“Сила правди” бачить себе громадською організацією рівновіддаленою як від опозиційних, так і провладних політичних партій. Не пов'яжуть себе “правдівці” з політпартіями і у майбутньому.

Коментарі:

Саша Майстер 10.05.2014 09:32

А ви знаєте хто ці люди і для чого створені? Вони ж ті самі тітушки тільки тепер уже нової влади. Прослідкуйте за їхніми діями через тиждень другий. Вони створені щоб рішати темні справи влади тільки чужими руками. Стандартна схема, які діяла при Ядусі, коли дужі молодчики лякали, збирали дань, їздили скрізь щоб порішать якісь проблеми голови, бо йому самому не можна, він же чиновник. Ці будуть робити і вже роблять те саме. Аналізуйте трохи ситуацію. Не піарте цих бандюків. 

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую