ye-logo.v1.2

Звернення українців Донбасу

Політика 6971
http://soli.com.ua/
Фото: http://soli.com.ua/

До редакції надійшов лист-звернення українців, які живуть в зоні проведення АТО.

Зараз вибори і багатьом кандидатам вигідно, щоб було все тихо.. Саме тому поширюється думка про те, що з Донецька виїхали всі патріоти.. Що там лишились лиш прихильники терористів... І тому Донбасу треба надати особливий статус… Тобто оточити муром і чекати роками, поки армія зміцніє... А тим часом ми тут вимремо без зарплати та пенсії.. А ще наші активісти бояться, що почнуться зачистки, якщо ДНР не буде змушена відбивати атаки.

А ще брешуть з екранів про те, що російська армія армія вивела 70% своїх військ. То все брехня… Насправді - то ротація… Вже сьогодні через кордон прорвалась купа техніки... Російські війська проводять ротацію… Вони натягають сюди купу техніки і далі підуть.. Терористи вже заявляють, що їм треба вся область.

ПРОСИМО допоможіть переконати всіх, що в Донецьку ще багато патріотів лишилося і цю землю не можна здавати.

Пишіть статті, листи звернення, чи щось ще. Переконайте стількох людей, скількох зможете, що не можна здаватись.

Бо навіть по карті видно, що кордон із захопленими землями – не тоненький перешийок, як з Кримом… Якщо вони не можуть охороняти сучасний кордон, то як вони охоронятимуть кордон з окупованими територіями.

ПРОСИМО НЕ ЗРАДЖУВАТИ ДОНБАС... Не допустіть помилки 2004 року, коли нікого не посадили і в результаті янук прийшов до влади, як результат - загибель Небесної сотні і війна на Донбасі. Поки чиновники-зрадники спокійно гуляють по Києву, Литвинів-зрадників ніхто не посадив, а кернес адольфович виявився невинним і може далі робити, що хоче.. Наші військові перебувають в тяжких умовах... А в Києві стверджують, що у всьому винні мобільні телефони… А чому ж не забезпечити нормальним зв’язком, закритими раціями солдатів. Половина тієї суми, що збирали на 565, ще не використана, а генерали-зрадники кажуть, що у всьому винні солдати та Росія.. Так, Росія винна, але поки не покараємо наших зрадників, ніколи не переможемо...
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую