ye-logo.v1.2

«УДАР» прозвітував про роботу нардепів у Верховній Раді

Політика 2508
Головним індикатором боротьби з корупцією має бути кількість людей, яких за це посадили», - переконаний Єгор Фірсов (на фото по центру).
Головним індикатором боротьби з корупцією має бути кількість людей, яких за це посадили», - переконаний Єгор Фірсов (на фото по центру).. Фото: автора

На зборах партії прозвітували про зроблене у парламенті та визначались зі стратегією майбутніх виборів.

Від громади - до Верховної Ради: у Хмельницький на щоквартальні збори обласної організації політичної партії «УДАР» приїхали партійці усіх рівнів. Зібрались, аби підвести підсумки роботи та вирішити, як іти на вибори. 

«У нас є власний лідер та програма, і більшість місцевих партійних організацій бажають іти на вибори самостійно. Я думаю, саме таке рішення ми приймемо на загальному з’їзді. Але це не вплине на наші стосунки з БПП, і виборець розуміє, чому рік тому в скрутні часи ми підтримали Петра Порошенка на виборах і відмовились від своїх амбіцій», - зазначив народний депутат Єгор Фірсов.

За його словами, депутатська група «УДАР» налічує у парламенті близько 40 нардепів. Це приблизно чверть від повного складу Блоку Петра Порошенка. Іноді думки депутатів з приводу голосувань не збігаються.

«Найголовнішим напрямком роботи ми визначили боротьбу з корупцією. Законопроект «Про Національне антикорупційне бюро» розробив «ударівець» Віктор Чумак, ми лобіювали, щоб законопроект був прийнятий, тепер робитимемо групою все, щоб бюро запрацювало якнайшвидше. Головним індикатором боротьби з корупцією має бути кількість людей, яких за це посадили», - додав Єгор Фірсов.

Ударівці: Найголовнішим напрямком роботи ми визначили боротьбу з корупцією.

«Сьогодні, попри усі розбіжності, потрібно зберегти коаліцію у Верховній Раді, бо якщо переможуть комуністи і Опозиційний блок, то ми повернемося до того, з чим боролися на Майдані. Зараз приймаються важливі для країни рішення і це головне, - сказав народний депутат Геннадій Ткачук. - Лише минулого тижня прийняли ряд важливих законів: про прокуратуру, який позбавляє її наглядових повноважень, про Національне бюро розслідувань, про міліцію, яка скоріше всього буде називатися поліцією. Ми відходимо від радянського минулого, законодавство України має бути максимально наближеним до європейського».

За його словами, «УДАР» підтримує децентралізацію, іншого шляху для України немає. «Спротив виникає, тому що люди взагалі важко сприймають зміни. У нас вже робили децентралізацію. Вона провалювалась, бо не було політичної волі. Я вважаю, нам треба робити серйозні кроки, бо інакше нас ніхто не прийме у Євросоюз. Громада має бути сильною, всі послуги мають бути наближеними до людей».

Партійці наголосили, що у своїй роботі завжди є відкритими та робитимуть усе, щоб відстоювати інтереси громади. Зараз же працюють над тим, щоб зменшити тарифи, які очевидно завищені, та відстоювати інтереси підприємців.

Партійці переконані, що вже час відходити від радянського минулого, законодавство України має бути максимально наближеним до європейського.

Галина МЕЛЬНИК.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую