ye-logo.v1.2

Хмельницька ОДА шукає нового голову райдержадміністрації через інтернет

Політика 3104
В оголошенні, яке розміщене на сайті Хмельницької ОДА, сказано, що документи прийматимуть до 26 червня
В оголошенні, яке розміщене на сайті Хмельницької ОДА, сказано, що документи прийматимуть до 26 червня. Фото: adm.km.ua

На сайті адміністрації з’явилося відповідне оголошення, в якому пропонують стати керівником одного з районів

Хмельницька обласна державна адміністрація запрошує бажаючих зайняти вакантну посаду голови Волочиської районної державної адміністрації. Відповідне оголошення розміщене на сайті адміністрації. Бажаючих просять присилати резюме з фото  в електронному вигляді на адреси [email protected], [email protected] або в паперовому варіанті за адресою майдан Незалежності, Будинок рад, відділ кадрової роботи апарату обласної державної адміністрації (каб. 211, 212). Щоправда, зробити це необхідно до 26 червня.

Зазначимо й те, що кандидат на посаду голови Волочиської РДА повинен мати вищу освіту, досвід господарської роботи на керівних посадах не менше 3 років, знати Конституцію та вміти працювати з нормативними документами, володіти українською мовою. А також, як зазначено в оголошені, бути обізнаним з основними проблемами Волочиського району.
 
Нагадаємо, Волочиська райдержадміністрація без очільника з травня минулого року. У квітні 2014 року на цю посаду був призначений Алім Міщук, який так і не зміг приступити до виконання обов’язків і виконуючий обов'язки Президента України Олександр Турчинов скасував своє розпорядження, як нереалізоване.

Коментарі:

Майданюк Олег 19.06.2015 11:57

Ну що ж подивимось на об'єктивність та відкритість відбору кандидатів

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую