ye-logo.v1.2

Депутатів-прогульників каратимуть привселюдно

Політика 2491
Фото: Сергій

Після затвердження регламенту роботи на другому засіданні першої сесії Хмельницької міської ради, депутат Віктор Савчук (фракція «Батьківщина») запропонував передбачити засоби впливу на тих колег, які довгий період не з’являються на засіданнях сесії та постійних комісіях без поважних причин.

«Чи є технічна можливість переводити кудись таких депутатів, якщо вони не ходять на засідання своєї комісії?» – запитав Віктор Дмитрович. У відповідь, найдосвідченіший депутат Хмельницької міськради Володимир Швець (фракція «Батьківщина»), який є депутатом з 1990 року безперервно, поділився досвідом і сказав, що аби спонукати «прогульників» ретельніше виконувати свій обов’язок перед громадою, досить пообіцяти оприлюднити «щоденник» відвідування ними засідань. Те, що така «міра покарання» діє, переконалися на досвіді депутати минулих скликань, коли невтішна перспектива розголосу колись змусила взятися до роботи депутата, якого не бачили у раді три роки.
А тих, хто порушує регламент під час сесійних засідань, Віктор Савчук запропонував «карати гривнею»: кошти, які передбачені для виконання депутатських повноважень, передавати у фонд іншого депутата, який працює на одному окрузі з «депутатомпорушником». Над цією пропозицією депутати думають…
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую