ye-logo.v1.2

На Хмельниччині з’явилася нова політична сила «Український дім» На правах реклами

Політика 3189
«Український дім» - це соціально-християнська партія. Тож в основу своєї діяльності покладає насамперед християнські та родинні цінності.
«Український дім» - це соціально-християнська партія. Тож в основу своєї діяльності покладає насамперед християнські та родинні цінності.. Фото: прес-служби партії

Партія об’єднує захисників свободи й борців за незалежність України.

Саме тому її керівник Юрій Стельмащук розпочав свій візит на Хмельниччину з вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Вшановуючи пам’ять Героїв, голова партії зазначив, що після подій Майдану та трагічних подій на Сході здавалося, що ми зробили всю справу. Але насправді все не зовсім так.

«Якщо ми не візьмемо на себе відповідальність за ситуацію в країні, не поведемо її кожен своїм прикладом, не організуємось дійсно як партнери, як брати, як побратими, нічого в країні не зміниться. Тому у нас волонтери, організації учасників АТО, малий та середній бізнес. Це люди активні, зі своєю чіткою позицією, які вважають Україну своєю державою і готові за неї воювати і працювати для її блага», – каже Юрій Стельмащук, голова політичної партії «Український дім».

«Український дім» - це соціально-християнська партія. Тож в основу своєї діяльності покладає насамперед християнські та родинні цінності.

«Цінність людини – це головне! І соціальна складова має виступати одним із фундаментів побудови сильного суспільства. Тому що, не можна будувати економіку, світогляд та багато інших речей, коли люди думають, де знайти завтра їжу, де знайти кошти на оплату комунальних послуг. Вже не говорячи про те, куди завтра мої діти підуть? І чи я впевнений у завтрашньому дні? Тобто сьогодні незалежно від ситуації в країні, важко усім і цінність людини має бути однозначно основою нашої роботи», – запевняє Юрій Стельмащук.

До лав партії «Український дім» активно приєднуються нові члени. У більшості це представники так званого середнього класу - педагоги, підприємці, високотехнічні працівники і всі, хто сьогодні здатен змінювати державу. У партії переконують – завдання номер один для обласного осередку – зупинити поглиблення економічної кризи на місцях.

За словами голови Хмельницького обласного осередку політичної партії «Український дім» Сергія Чайковського, перше, на що будуть орієнтуватися – це відкриття експортних ринків збуту для продукції, яка виробляється в Хмельницькій області безпосередньо.

«Ми будемо акцентувати увагу на залучення інвестицій в область і збільшення обсягів виробництва. Не менш актуальна проблема – відтік робочої сили за кордон. І програмні засади нашої партії передбачають те, що ми маємо створювати в країні робочі місця для того, щоби кращі спеціалісти не виїжджали за кордон, а розвивали економіку нашої держави», – переконаний Сергій Чайковський.

Узалежнити пенсійний вік від середньої тривалості життя українців, а також встановити пряму залежність розміру пенсії від стажу роботи. Заборонити продаж лісів і сільгоспугідь приватним особам. Запровадити максимальні покарання за економічні злочини і корупцію. Політична партія «Український дім» розпочинає втілювати в усіх сферах життя традиційні духовно-світоглядні цінності українського народу.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую