ye-logo.v1.2

У Старокостянтинові депутати перейдуть на електронну систему голосування

Політика 2646
Невдовзі й в Старокостянтинові депутати голосуватимуть не піднятими руками, а шляхом натискання на відповідні кнопки
Невдовзі й в Старокостянтинові депутати голосуватимуть не піднятими руками, а шляхом натискання на відповідні кнопки. Фото: з архіву

Замість того, щоб піднімати руки, натискатимуть на кнопку.

У Старокостянтинівський міській раді планують встановити система поіменного електронного голосування «Рада Голос». Встановити цю систему мають до кінця цього року. Інформація про закупівлю обладнання оприлюднена в системі «Prozorro».

Як зазначено в протоколі засiдання тендерного комітету виконкому Старокостянтинівської міської ради, члени виконавчого комітету внесли змiни в додаток до рiчного плану закупiвель. У нього додали пункт про закупівлю «Ради Голос».

Сама система для голосування з лiцензiйним програмним забезпеченням, а також необхідна техніка для її роботи обійдеться бюджету у 138 тисяч 826 гривень. Її має поставити столична фірма «Софт-Лінк Україна», з якою сьогодні, 3 листопада, уклали угоду.

У Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, засновниками товариство з обмеженою відповідальністю «Софт-Лінк Україна» є кияни Сергій Єрьомін та Віталій Овчаренко. За даними ресурсу «Zакупівлі 2.0» ця фірма не часто бере участь у державних закупівлях. Із грудня 2012 року по листопад 2017-го на її рахунку 27 угод на загальну суму 2,7 мільйони гривень. Декілька з яких – встановлення системи поіменного електронного голосування «Рада Голос». Щоправда, в інших областях.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую