ye-logo.v1.2

Саакашвілі обирають міру запобіжного заходу. Що думають читачі про ситуацію навколо політика (Результати опитування)

Політика 2200
Сьогодні Саакашвілі обирають міру запобіжного заходу.
Сьогодні Саакашвілі обирають міру запобіжного заходу.. Фото: hromadske.ua

У Печерському райсуді Києва сьогодні, 11 грудня розпочалося засідання щодо обрання запобіжного заходу Міхеілу Саакашвілі.

Як повідомляє Громадське телебачення, 8 грудня позбавленого громадянства екс-очільника Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі затримали у Києві. Йому інкримінують ч 2. статті 256 - "Сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності".

Генпрокурор Луценко повідомив, що Саакашвілі помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Саакашвілі оголосив про безстрокове голодування.

ГПУ підозрює Саакашвілі у тому, що його мітинги його партії «Руху нових сил» під Радою фінансувались олігархом-утікачем Сергієм Курченком. За даними ГПУ, команда Саакашвілі отримала 500 тисяч доларів від Росії.

Думки експертів та лідерів думок розділилися: одні вважають, що уся ця ситуація розіграна штучно і, не виключено, що з Кремля, інші ж переконані – Саакашвілі переслідують з політичних мотивів. Ми запитали у читачів, як вони оцінюють ситуацію навколо затримання Саакашвілі?

Майже половина із тих, хто проголосував, вважають , що це спроба відвернути увагу від важливіших подій. Таку думку мають 49.06% проголосувавши. У тому, що це провокація влади, переконані понад 25% учасників голосування.

Справедливість звинувачення підтримують майже 11 відсотків, а ще майже 5 відсотків вважають, що «все правильно, бо Саакашвілі «продався» Курченку. Понад 7.5% вважають, що це Кремль розхитує ситуацію в Україні.

Окрім запропонованих відповідей, читачі пропонували й свої варіанти. Читачі вважають, що ситуація навколо Саакашвілі – це клоунада, яка нам непотрібна. Також учасники голосування вважають, що дії Саакашвілі становлять небезпеку для посадоців та його треба «вислати з України i забути про нього». Інша частина читачів вважають, що «банда рятується», але вже «хватить хороводити на майдані і розхитувати ситуацію в державі».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую