ye-logo.v1.2

Із «Самопомочі» у «Батьківщину»: четверо хмельницьких депутатів міняють фракцію

Політика 4964
Дмитро Палій може очолити хмельницьку Батьківщину. Але поки що відповідного офіційного рішення не було
Дмитро Палій може очолити хмельницьку Батьківщину. Але поки що відповідного офіційного рішення не було. Фото: з архіву

Офіційно про це буде оголошено на найближчій сесії.

Одразу четверо депутатів Хмельницької міської ради, які були обрані від «Об’єднання «Самопоміч», йдуть з фракції. Серед них і голова фракції Віталій Худецький.

«Все це буде озвучено на найближчій сесії, - повідомив журналісту сайту «Є» пан Худецький. – Тоді й буде призначений новий керівник фракції. Хто ним стане, мені невідомо».

Віталій Худецький, Віталій Коліщак, Ігор Мельничук та Дмитро Палій, не лише залишають фракцію «Самопомочі», а й стали членами ВО «Батьківщина». «Процедурно процес виходу з фракції ще триває, - пояснює Ігор Мельничук. – Чому пішли? Хочеться попрацювати в сильнішій команді. Думаю вирішувати проблеми хмельничан буде простіше та ефективніше в новій фракції».

Окрім цього у кулуарах міської ради кажуть, що змін зазнає і міська партійна організація ВО «Батьківщини». Наче замість Олександра Скочеляса її очолить Дмитро Палій. «Рішення про те, хто буде керівником, вирішуватиме партійна конференція, - каже виконуючий обов’язки голови міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Скочеляс. – На даний час я є головою фракції та очолюю міську організацію. Кандидатуру керівника має винести бюро, а потім затвердити конференція. Коли це станеться і хто стане головою, мені невідомо».

Зазначимо, що депутатська фракція «Об’єдання «Самопоміч» у Хмельницькій міській раді нині складається з дев’яти депутатів, а «Батьківщина» - з шести. Коли ж четверо депутатів змінять фракцію, то у «Сампомочі» буде п’ять обранців, а в «Батьківщини» - 10.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую