ye-logo.v1.2

Перше підтвердження того, що Президент може замінити Корнійчука на… людину Гереги

Політика 9375
Схоже, що Олександру Корнійчуку і справді готують заміну
Схоже, що Олександру Корнійчуку і справді готують заміну. Фото: з архіву

З’явилася декларація кандидата на посаду голови Хмельницької облдержадміністрації.

Розмови про те, що Президент Петро Порошенко може звільнити Олександра Корнійчука з посади голови Хмельницької ОДА виникають час від часу. І ось, схоже, є перше підтвердження того, що чутки небезпідставні. Адже оприлюднена декларація про доходи кандидата на посаду голови Вадима Лозового.

На яку ж саме посаду претендує пан Лозовий? Про це і запитав Вадима Миколайовича журналіст сайту «Є». «Саме посаду голови Хмельницької облдержадміністрації», - телефоном сказав депутат обласної ради, керівник фракції «За конкретні справи», заступник генерального директора ТОВ «Епіцентр» Вадим Лозовий. «То всі чутки не безпідставні? І це, по суті, є першим певним офіційним підтвердженням ймовірної заміни голови?», - уточнюємо. «Це перестане бути чутками, коли Президент підпише Указ», - заявив Вадим Миколайович.

Отож, що за минулий рік задекларував представник партії, співзасновником якої є нардеп від Хмельниччини Олександр Герега?

Вадим Лозовий може стати головою Хмельницької ОДА.

Усю свою нерухомість родина Лозового має в столиці. Це і квартира в Києві 92,7 «квадрати», і будинок 269,6 квадратних метри, і 137 та 71,9 кв.м. нежитлових приміщень, і 61,43 «квадрати» якоїсь іншої нерухомості в столиці. Також Вадим Лозовий та його дружина Олена мають чотири земельні ділянки в Київській області (542, 180, 500 та 932 квадратних метри). Задекларованих автомобілів лише один – «Hyundai Santa Fe» 2012 року.

Володіє Вадим Миколайович і 25% корпоративних прав фірми «UKRPOLBUD», яка зареєстрована в Польщі.
За минулий рік, згідно декларації, кандидат на посаду голови Хмельнциької ОДА, його дружина та двоє дітей, жили на гроші, які заробив глава сім’ї. Це 372 593 гривні зарплати в «Епіцентрі К» та 24 тисячі гривень від надання майна в оренду. Грошей у банківських установах подружжя немало. Натомість, задекларували готівку. Вадим Лозовий «тримав під подушкою» 10 тисяч доларів США та 150 тисяч гривень. Якщо порівняти грошові активи з декларацією Вадима Миколайовича за 2016 рік, то готівкою в нього стало більше доларів. На тисячу.

Відзначимо, що наприкінці березня вийшов матеріал на сайті «Української правди» під назвою «Децентралізація виборів, або Порошенко і регіони». І в ньому, зокрема, йдеться про те ймовірне призначення Вадима Лозового замість Олександр Корнійчука. Цитуємо: «УП достовірно відомо, що кандидатура Лозового знову зависла уже на стадії погодження з Кабміном. При цьому, до гри Гройсмана додалась ще й гра «Народного фронту», який не хоче віддавати Герезі всю владу в області».

Ну, а поки, нагадаємо, Олександр Корнійчук продовжує очолювати Хмельницьку ОДА. Його призначили головою 28 квітня 2016 року.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую