ye-logo.v1.2

Президент Порошенко не "відпустив" звільненого Корнійчука

Політика 6001
Корнійчук каже, що політику не покине
Корнійчук каже, що політику не покине. Фото: з Фейсбуку

Яку посаду запропонували колишньому голові ОДА?

На офіційному сайті Президента України Петра Порошенка оприлюднені одразу три розпорядження, які стосуються нинішніх подій в області. Усі вони датовані вчорашнім числом.

Так, в Указі №130/2018 мова йде про звільнення О.Корнійчука з посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою.

Указ №131/2018 - Про призначення В.Лозового головою Хмельницької обласної державної адміністрації з 19 травня 2018 року зі строком випробування один місяць. 

Третій Указ - Про призначення О.Корнійчука Радником Президента України (поза штатом). На своїй сторінці у Фейсбуці Олександр Корнійчук оприлюднив звернення до подолян, де подякував усім, з ким працював усі ці два роки. "Я і кожен з вас прикладали максимум зусиль до того щоб Хмельниччина розвивалась. Я буду продовжувати свою політичну діяльність, тому що маю велике бажання працювати на покращення ситуації в Україні", - йдеться у дописі.

 

Коментарі:

Артем 19.05.2018 14:06

Цей крок Порошенка як страх інакше неможливо пояснити. Президент боїться, що Корнійчук зможе активізувати біля себе путужний групу реальних бізнесменів, які усі разом працюватимуть не на підтримку рейтингу гаранта

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую