ye-logo.v1.2

«Ні – політичній цензурі!»

Політика 2910

Під такою назвою в Летичеві пройшов пікет райдержадміністрації, учасники якого вимагали припинити політичну цензуру в районі, переслідування політичних опонентів.

Напередодні акції «свободівці», які були організаторами «дійства», розповсюдили в селищі агітаційні матеріали, в яких повідомили про спроби тиску районної влади на редактора місцевої газети.
Приводом до пікетування стали намагання голови райдержадміністрації звільнити з посади головного редактора районного видання «Летичівська газета» Володимира Борисова. Це рішення планувалося прийняти на черговій сесії районної ради. Летичівська «Свобода», за повідомленням прес-служби обласної організації ВО «Свобода», розглядає спроби звільнення Володимира Борисова як тиск на свободу слова та переслідування за політичні переконання. Однак завдяки розголосу ситуації навколо «Цензури по-летичівськи», втручанню авторитетних журналістів, акціям летичівських «свободівців» районна рада вирішила виключити з порядку денного сесії питання про звільнення Володимира Борисова.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую