ye-logo.v1.2

При підготовці бюджету на 2019 рік потрібно врахувати цьогорічного соціальні виклики та помилки, - Сергій Лабазюк На правах реклами

Політика 2027
Сергій Лабазюк також закликав колег по парламенту більш практично підійти до напрацювання бюджету-2019
Сергій Лабазюк також закликав колег по парламенту більш практично підійти до напрацювання бюджету-2019. Фото: прес-служби народного депутата

Про це заявив нардеп Сергій Лабазюк під час брифінгу у парламенті.

“Підвищення мінімальної заробітної плати з 3200 грн до 3723 грн дало поштовх, але його виявилося недостатньо. Бо ціни ростуть швидше”, – зазначив він.

За словами політика, за 2017 рік ціни у супермаркетах зросли, щонайменше, на 18-20%. А на початок вересня 2018 року вже на 14%. На деякі окремі продукти ще більше. Тож до кінця поточного року прогнозується чергове зростання.

“Коли уряд говорить про підвищення ціни на газ, про зменшення соціального пакету, що значна частина людей не зможе отримувати субсидії – соціальна напруга зростає. Сьогодні важливий момент, коли ми розпочинаємо бюджетний процес. До 2019 року ми повинні врахувати всі помилки бюджету 2018 року. Вони, на жаль, є”, – зазначив нардеп.

Сергій Лабазюк також закликав колег по парламенту більш практично підійти до напрацювання бюджету-2019

"Якщо ми сьогодні не врахуємо помилок і не створимо підґрунтя економічного характеру, то не зможемо втримати нормальний баланс. Разом з місцевими органами самоврядування, з головами об’єднаних територіальних громад та РДА вже напрацьовуємо пропозиції до бюджету на 2019 рік", - переконаний Сергій Лабазюк.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую