ye-logo.v1.2

Лідер політичної сили «Основа» Сергій Тарута представив очільника обласного осередку партії На правах реклами

Політика 3412
Керівники "Основи" поспілкувались із підприємцями на хмельницькому речовому ринку
Керівники "Основи" поспілкувались із підприємцями на хмельницькому речовому ринку. Фото: автора

Кандидат у президенти зустрівся із місцевими студентами та підприємцями.

Учора, 14 листопада, у Хмельницькому лідер партії «Основа» Сергій Тарута представив керівника обласного осередку політичної сили. Ним став хмельничанин і у минулому успішний спортсмен Андрій Починок.

«Головна мета нашого візиту на Хмельниччину це представити керівника політичної сили «Основа» у регіоні. Ми вдячні Андрію Починку, що взяв на себе велику відповідальність і очолив ідеологічну партію. Він, як і ми, має доводити, що наша політична сила - найкраща і зовсім не схожа на інші. Бо зараз політичні змагання – це змагання популізму, красивих слів і патріотичних закликів. Натомість, країна далі руйнується, а не будується», - зазначив Сергій Тарута.

Андрій Миколайович у свою чергу розповів, що усвідомлює усю складність ситуації на Хмельниччині й в країні загалом. Каже, разом із командою «Основи» мають спільне розуміння необхідності змін в майбутньому, аби повернути добробут в кожну оселю й зупинити руйнівні процеси.

«Головне завдання нашої команди - об'єднати людей своєї справи, професіоналів, які прагнуть кращого майбутнього. Ми хочемо зробити сприятливі умови для розвитку малого та середнього бізнесу. Тому долучатимемо до нашої команди більше і більше підприємців», - додав Андрій Починок.

Андрій Починок (ліворуч) очолив обласний осередок партії "Основа"

Власне, щоб почути проблеми цієї категорії населення і знайти однодумців, керівництво партії вирушило на місцевий речовий ринок. Андрій Ніколаєнко, голова політичної партії «Основа» розповідає, що підприємці на ринку просили донести до керівництва держави інформацію про необхідність змін у податковій системі, адже тоді вони матимуть можливість нормально працювати в Україні й не шукатимуть кращої долі закордоном.

«Хмельниччина з’єднує західну і центральну Україну. Невипадково, що саме тут знаходиться великий ринок. Сьогодні в країні існує криза легкої промисловості, але тут, у Хмельницькому, вона знайшла можливість розвиватись, і бізнес показав свою живучість. Важливо, щоб цей позитивний досвід поширювався на всю країну. Ми впевнені, що податкова система має бути проста, з мораторієм на зміни на певний час. Це дасть змогу підприємцям «дихати вільніше». Про це сьогодні ми чули від бізнесу на ринку», - поділився враженнями від спілкування Андрій Ніколаєнко.

За його словами, під час поїздок по Україні вони не тільки представляють очільників обласних осередків, а й проводять круглі столи на різні теми. У Хмельницькому, до прикладу, говорили про розвиток підприємництва, на Вінниччині говоритимуть про медицину. Андрій Ніколаєнко каже, таким чином команда напрацьовує загальнонаціональне бачення, того як Україна має відбутись.

«Сьогодні громадяни кажуть, що усі політичні сили зруйнували довіру до себе. – доповнює колегу лідер партії Сергій Тарута. - Ми намагаємось переконати, що є в Україні команда, яка хоче змінити життя. «Основа» єдина партія, яка має чітку прописану стратегію регіонального розвитку. Ми - партія, яка знає, як подолати три основних виклики – війну, економічне погіршення ситуації в країні й колосальну міграцію».

За словами Сергія Тарути, "Основа" знає, як змінити Україну на краще

Саме питання міграції сьогодні піднімали керівник "Основи" під час зустрічі зі студентами Хмельницького національного університету. Сергій Тарута стверджує, що надзвичайно важливо аби молодь використовувала свої знання у рідній країні.

«Хмельницький – потужний. Є дійсно хороший університет, де намагаються якісно вчити, але важливо щоб здобуті знання студенти використовували в нашій країні. Під час зустрічі я запитав, чи вони бачать своє майбутнє в Україні. Студенти промовчали. Чому? Вони не бачать можливості реалізації свого потенціалу тут, тому планують виїжджати працювати закордон», - розповідає Сергій Олексійович.

За його словами, принципове бачення політичної сили прискорений розвиток країни. Його можна досягти із максимальним залученням іноземних інвестицій, а не кредитів, які тільки руйнують економіку країни. Коли люди отримуватимуть доходи не менші, ніж у Європі тоді міграцію буде зупинено і тисячі людей повернуться.

«Крім заплат потрібно змінювати й соціум. Людям потрібна безпека і свобода, якість освіти й охорони здоров’я. Тому, ми ставимо комплексне завдання – прискорений розвиток і повна зміна соціуму», - ділиться планами Сергій Тарута.

Політик зазначив, що він разом з однодумцями хочуть успішного майбутнього для України. Саме тому, на одному із з’їздів партії «Основа» вирішили брати участь у наступних парламентських та президентських виборах.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую