ye-logo.v1.2

Делегація з Польщі в Хмельницькому: обговорення шляху співпраці

Політика 3311

Заступники голови облдержадміністрації зустрілися з Генеральним Консулом Республіки Польща у Вінниці Кшиштофом Свідереком.

В ході розмови із Вадимом Гаврішком, Леонідом Гуралем та Лілією Бернадською було обговорено питання польських інвестицій у Хмельницьку область.
Зокрема, під час зустрічі обговорено залучення польських інвесторів на будівництво санаторно-оздоровчих закладів на Державному курорті «Сатанів» та організація в санаторних закладах відпочинку польських громадян, питання запровадження туристичного автобусного маршруту «Хмельницький - Варшава», «Кам’янець-Подільський - Варшава», молодіжний обмін та стажування студентів, викладачів та інше.
Пан Кшиштоф Свідерек поінформував представників влади про культурні заходи на території Хмельницької області, організатором або співорганізатором яких виступатиме Генеральне Консульство Республіки Польща у Вінниці.
До речі, з Польщі в економіку Хмельницької області вкладено інвестицій на суму 7,2 млн.дол.США. На теренах краю працюють 33 підприємства з залученням польських інвестицій.

Джерело www.adm.km.uа
 

Коментарі:

Ivanka 25.03.2021 17:34

Рекомендую сертифікаційні курси польської мови, для легкої та тісної співпраці з Польщею. https://imclasses.com/

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую