ye-logo.v1.2

Габінет звільнив директора хмельницької «Служби місцевих автодоріг»

Політика 4662
Сергій Дуда написав заяву про звільнення
Сергій Дуда написав заяву про звільнення. Фото: adm-km.gov.ua

Сергій Дуда працював на цій посаді з березня минулого року.

На сайті Хмельницької облдержадміністрації з’явилося розпорядження про звільнення за угодою сторін Сергія Дуди з посади директора державного підприємства «Служба місцевих автодоріг». Щоправда, це розпорядження голова ОДА Дмитро Габінет підписав ще 9 січня.

Згідно з розпорядженням, Сергія Дуду звільнили з посади директора 10 січня. Підставою стала його заява, написана напередодні. Натомість Дмитро Габінет поклав тимчасове виконання обов’язків директора «Служби місцевих автодоріг» на Хамрика Юрія Вікторовича. Той до цього часу працював у цьому підприємстві інженером відділу з ремонту та експлуатаційного утримання доріг та штучних споруд.

Щодо Сергія Дуди, то він попрацював директором цього державного підприємства менше року. Наприкінці березня 2019-го його на цю посаду призначив тодішній голова Хмельницької облдержадміністрації Вадим Лозовий.

Кореспонденти сайту «Є» зазирнули в електронну декларацію Сергія Дуди.

Огляд задекларованих статків і доходів Сергія Дуди

На початку цього року Сергій Дуда опублікував у реєстрі Національного агентства з питань запобігання корупції кілька декларацій: перед звільненням та щорічну. Втім, вони не відрізняються між собою та зображують його матеріальний стан за минулий рік.

З нерухомості Сергій Вікторович володіє у Хмельницькому квартирою на 102,6 «квадрати», нежитловим приміщенням на 14 «квадратів», а у селі Васильківці Ярмолинецького району — земельною ділянкою площею дві тисячі квадратних метрів. Натомість його дружина Наталія Дуда має в обласному центрі лише дві земельні ділянки площею 25 квадратних метрів.

Крім того, Сергій Дуда є власником трьох автомобілів: «Daewoo Nexia» 2007 року випуску, «ВАЗ 21053» 1994 року випуску та «ЛУАЗ 969М» 1993 року випуску. Усе задеклароване нерухоме й рухоме майно він офіційно набув ще до призначення директором державного підприємства.

Торік Сергію Вікторовичу в «Службі місцевих автодоріг» нарахували 168 тисячі 218 гривень зарплатні, а у товаристві з обмеженою відповідальністю «Грант-Техсервіс» — 14 тисячі 165 гривень зарплатні. Також він отримав 83 тисячі 558 гривень пенсії. Натомість його дружині в дочірньому підприємстві «Хмельницький облавтодор» минулого року нарахували 208 тисяч 585 гривень.

Обоє тримають власні заощадження готівкою. Зокрема, Сергій Дуда торік офіційно мав три тисячі доларів, а Наталія Дуда — 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, на початку цього року також кадрові зміни сталися у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області. Попередній очільник установи Петро Гнидюк написав заяву про звільнення. Натомість виконувачем обов’язків начальника цієї Служби автомобільних доріг став Василь Гордєєв.

Читайте також: Нові голови райдержадміністрацій на Хмельниччині: уряд погодив перших кандидатів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую