ye-logo.v1.2

Голова Хмельницької ОДА призначив четвертого заступника: хто він і що задекларував

Політика 7176
Олексій Лисюк був радником голови Хмельницької ОДА
Олексій Лисюк був радником голови Хмельницької ОДА. Фото: www.adm-km.gov.ua

Посаду зайняв Олексій Лисюк.

Очільник Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитро Габінет призначив четвертого заступника. Згідно із розпорядженням голови ОДА, ним став Олексій Лисюк.

«Призначити з 11 березня 2020 року Олексія Юрійовича Лисюка на посаду заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації з посадовим окладом згідно зі штатним розписом», - йдеться у розпорядженні.

Як повідомляють у Хмельницькій ОДА, Олексій Юрійович має вищу освіту, у 2010 році закінчив Хмельницький університет управління та права (правознавство, юрист). До призначення був радником голови облдержадміністрації та працював директором ТОВ «Девелопмент Бізнес Новейшнз», основний вид діяльності якої, за даними сайту «Youcontrol», - організація будівництва будівель.

До призначення Олексій Лисюк подав декларацію за 2019 рік як кандидат на посаду. Відповідно до документа, у спільній власності з дружиною має легковик «Audi Q7» придбаний у 2018 році. Також задекларував 100% корпоративних прав ТОВ «Девелопмент Бізнес Новейшнз», по 33% корпоративних прав у більш як 30 обслуговуючих кооперативах в місті Рівному та Хмельницькому, 44,9% корпоративних прав у ТОВ «Інтер-Девелопмент». За інформацією сайту «Youcontrol», останнє підприємство наразі у стані припинення.

Олексій Лисюк є кінцевим бенефіціарним власником у декількох компаніях: ТОВ «Ажур» ЛТД (компанія займається роздрібною торгівлею напоями в спеціалізованих магазинах), ТОВ «Проектра група Інтер проект» (діяльність у сфері архітектури), ТОВ «Інтер-Девелопмент» (консультування з питань комерційної діяльності й керування), АТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд Фінрайз» (займається трастами, фондами та подібними фінансовими суб'єктами), ТОВ «Компанія з управління активами Інтер Фінанс Груп» (займається управлінням фондами) та ще 11 обслуговуючих кооперативів.

Попри таку кількість підприємств Олексій Юрійович декларує лише нараховану зарплату у ТОВ «Девелопмент Бізнес Новейшнз» 208 503 гривні, взятий у 2019 році кредит 120 тисяч гривень, та трохи більш як 15 тисяч гривень на рахунку в банку.

Дружина, Катерина Лисюк, має десять земельних ділянок у Вінниці, майже всі вона набула у власність у 2018 році. Того ж року у неї з'явилось 50% власності будинку у Вінниці площею 323,2 квадратних метрів. Декларує Катерина Юріївна легковик «Mazda CX-5» та 33,33% корпоративних прав у ПП «АГРОВІН І КО», яке, згідно інформацією сайт «Youcontrol», займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Щодо доходів, то тут вона звітує лише про нараховану зарплату 65 823 гривень у ТОВ «Девелопмент Бізнес Новейшнз».

Нагадаємо, на початку січня оприлюднили розпорядження голови ОДА про призначення заступником Сергія Ткачука, яке було підписане ще 27 грудня. Від 9 січня крісло першого заступника очільника області займає Роман Примуш. Наприкінці січня до виконання обов'язків приступила ще одна заступниця - Оксана Ситницька.

Коментарі:

Олександр 26.03.2020 10:22

В Рівному цей мудило кинув декілька сотень людей на житло і переїхав на Хмельниччину і зайняв керівну посаду у вітках влади, так що тепер тримайтесь там на Хмельниччині!!! На що дивиться влада коли приймає на роботу таких осіб...

Андрій 25.03.2020 21:51

Квартирний аферист з Рівного - заступник губернатора? Мдааа... Зе пробивають дно.

Андрій 25.03.2020 21:50

https://radiotrek.rv.ua/news/kvartyrna_afera_shokolad_i_flagman_u_rivnomu_sotni_obmanutyh_lyudey_foto_243189.html

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую