ye-logo.v1.2

Міністерство охорони здоров’я залишилося без очільника: чи підтримали таке рішення депутати від Хмельниччини

Політика 1655
Голосували за звільнення та призначення керівника МОЗ
Голосували за звільнення та призначення керівника МОЗ. Фото: hromadske.ua

У Верховній раді голосували за звільнення та призначення керівника Міністерства охорони здоров’я України.

Сьогодні, 30 березня, на позачерговому засіданні Верховної ради України, звільнили з посади очільника Міністерства охорони здоров’я України Іллю Ємця і голосували за призначення на цю посаду Максима Степанова, який свого часу був головою Одеської ОДА.

В результатті голосування, Верховна Рада підтримала звільнення очільника Міністерства охорони здоров'я Іллі Ємця. До слова, він пробув на посаді менше місяця - з 4 березня. За відповідне рішення проголосував 271 депутат.
Водночас депутати не підтримали призначення новим міністром охорони здоров'я Максима Степанова. Його призначення підтримали 217 депутатів з 226 необхідних.

 

Сайт «Є» проаналізував, як народні депутати від Хмельниччини голосували за звільнення та призначення. Згідно з даними поіменного голосування на сайті Верховної Ради, представники пропрезиденської фракції «Слуга народу», а саме Микола Стефанчук, Денис Монастирський, Ігор Марчук, Сергій Мандзій, Юрій Заславський, Олексій Жмеренецький - натиснули на кнопки «за» звільнення Ємця. Були відсутні під час голосування Олена Копанчук та Володимир Ватрас, який, нагадаємо, перебуває на лікуванні. Також були відсутніми в залі засідань позафракційний Сергій Лабазюк та Олександр Герега з депутатської групи «За майбутнє». Віктор Бондар з цієї ж групи не голосував. А позафракційний Руслан Стефанчук натиснув кнопку «за».

За призначення новим міністром охорони здоров’я Максима Степанова усі присутні в залі депутати від Хмельниччини натиснули кнопку «за». Втім, як ми зазначали, голосів для його призначення не вистачило.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую