ye-logo.v1.2

У Хмельницькій міській раді два нових депутати: що про них відомо

Політика 2907
Обоє замінять своїх попередників, які з різних причин достроково припинили депутатські повноваження
Обоє замінять своїх попередників, які з різних причин достроково припинили депутатські повноваження. Фото: ілюстративне з архіву редакції

В орган місцевого самоврядування увійдуть Олександр Полудніцин та Олександр Мазурук.

Депутатський корпус Хмельницької міської ради поповнять член ВО «Свобода» Олександр Полудніцин і представник партії «За конкретні справи» Олександр Мазурук. Вони замінять своїх попередників, які з різних причин достроково припинили депутатські повноваження. Обох місцевих обранців мають представити завтра, 17 червня, на черговій сесії Хмельницької міської ради.

Олександр Федорович Полудніцин замінить свого однопартійця від ВО «Свобода» Олега Гунька, який у березні цього року з особистих причин вирішив скласти свої депутатські повноваження. Новий депутат також має стати членом постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики та дерегуляції.

За інформацією Центральної виборчої комісії України, Олександр Полудніцин народився 28 листопада 1958 року. Живе у Хмельницькому та є пенсіонером. Має загальну середню освіту й членство у політичній партії ВО «Свобода». Від цієї політичної сили на місцевих виборах у 2015 році балотувався до Хмельницької міської ради, проте тоді не потрапив до органу місцевого самоврядування.

Крім того, на сайті Хмельницької міської ради зазначається, що Олександр Полудніцин є помічником іншого місцевого депутата від ВО «Свобода» Володимира Ясенка.

Також він відомий як учасник Революції Гідності. Тоді у лютому 2014 року Олександр Полудніцин отримав кульові поранення під управлінням Служби безпеки України у Хмельницькій області. Нині він проходить як потерпілий у судовій справі щодо розстрілів під СБУ. Крім того, у 2016 році президент України Петро Порошенко нагородив хмельничанина орденом «За мужність» ІІІ ступеня за участь у Революції Гідності.

У лютому 2014 року Олександр Полудніцин отримав кульові поранення під обласним управлінням СБУ.

У лютому 2014 року Олександр Полудніцин отримав кульові поранення під обласним управлінням СБУ. Фото: зі сторінки у фейсбуці Олександра Полудніцина 

Представник партії «За конкретні справи» Олександр Анатолійович Мазурук у міській раді посяде місце депутата Івана Франка, який помер 10 лютого цього року. Крім того, він має увійти у постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

Нагадаємо, Олександр Мазурук народився 11 серпня 1969 року, має середню спеціальну освіту й проживає у Хмельницькому. В обласному центрі він зареєстрований як фізична особа-підприємець. Крім того, він є співзасновником товариств з обмеженою відповідальністю «Маріо ТОВ» й «Гетьман-Поділля» та з 2016 року керує Хмельницькою обласною організацією Федерації кікбоксингу України «ВАКО».

До Хмельницької міської ради Олександр Мазурук балотувався двічі: у 2012 році від партії «Єдиний центр» та у 2015-у від партії «За конкретні справи». В обох випадках не був обраний міським депутатом.

Олександр Мазурук є співзасновником товариств з обмеженою відповідальністю «Маріо ТОВ» й «Гетьман-Поділля»

Олександр Мазурук є співзасновником товариств з обмеженою відповідальністю «Маріо ТОВ» й «Гетьман-Поділля». Фото: spravy.org.ua

На час написання матеріалу обоє нових депутатів поки не публікували свої електронні декларації у реєстрі Національного агентства з питань запобігання корупції.

Читайте також: Громадські активісти визначили кращих і гірших депутатів Хмельницької міської ради

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую