ye-logo.v1.2

У Хмельницькій міськраді на депутата менше: Олег Гунько склав повноваження

Політика 2680
Олег Гунько став депутатом міської ради у 2015 році
Олег Гунько став депутатом міської ради у 2015 році. Фото: facebook.com/svoboda.khm

Його місце має зайняти інший представник тієї ж політичної сили, який обирався до міськради у 2015-у.

Сьогодні, 4 березня, на сесії Хмельницької міської ради депутати проголосували за дострокове припинення повноважень свого колеги — Гунька Олега Віталійовича, члена фракції ВО «Свобода». На нинішній черговій сесії міськради його вже не було.

Олег Гунько вирішив достроково припинити свої депутатські повноваження через особисті причини, оскільки не має можливості займатися депутатською роботою. До Хмельницької міської ради його обрали на місцевих виборах у 2015 році від партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода».

Згідно з його біографічною довідкою, розміщеною на сайті Хмельницької міської ради, з квітня 2007 року до травня 2013-го був зареєстрований як фізична особа-підприємець. З того часу офіційно «тимчасово безробітний». Також він є волонтером благодійного фонду «Волонтери Поділля» та членом ВО «Свобода».

Наразі у реєстрі Національного агентства з питань запобігання корупції опублікована його електронна декларація за 2018 рік. У ній Олег Віталійович вказав квартиру площею 68 квадратних метрів, яка належить його матері. Також він задекларував, що тоді володів автомобілем «Audi A3» 2009 року випуску, який він набув у власність у 2012-у.

Згідно з його декларацію, у позаминулому році він не отримував доходів, не володів корпоративними правами та значними грошовими заощадженнями.

Тепер після голосування у міській раді про дострокове припинення повноважень Олега Гунька Хмельницька міська виборча комісія має призначити на його місце наступного за чергою депутата, який балотувався від ВО «Свобода» до цього органу місцевого самоврядування. За попередньою інформацією, склад міської ради може поповнити Полудніцин Олександр Федорович — поранений у Києві учасник Революції Гідності.

Нагадаємо, склад міської ради також поповнить депутат від партії «За конкретні справи» Олександр Мазурук. Таке рішення наприкінці минулого місяця прийняла Хмельницька міська виборча комісія.

Читате також: Грошовий подарунок і банківські рахунки: що задекларував новий голова Полонської РДА

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую