ye-logo.v1.2

Хто очолив депутатські комісії Хмельницької районної ради

Політика 2069
Депутати сформували шість профільних комісій
Депутати сформували шість профільних комісій. Фото: Зі сторінки Ігоря Мельничука

Сьогодні, 18 грудня відбулося друге засідання першої сесії Хмельницької районної ради.

Депутати Хмельницької районної ради, під час другого засідання, затвердили регламент, положення про постійні комісії та президію ради, а також визначилися зі складом та роботою депутатів у постійних комісіях.

У процесі засідання депутати сформували і затвердили шість профільних комісій. За результатами розподілу, постійну комісію з питань економічної політики, бюджету, фінансів, торгівлі, розвитку середнього та малого бізнесу очолила представниця «Команди Симчишина» Леся Герасимчук. Гуманітарну та соціальну сферу куруватиме представниця партії «За майбутнє» Людмила Стрілецька, натомість питаннями землі, охорони навколишнього середовища та агропромислового розвитку займатиметься Олег Томчук від «Європейської Солідарності».

Усіма питаннями промисловості, енергетики, зв’язку, транспорту, комунального майна та роботи підприємств комунальної власності займатиметься представник «Слуг народу» Петро Кузьмін, натомість комісію з питань антикорупційної діяльності, правопорядку, регламенту, депутатської діяльності, етики, законності та зв’язку з засобами масової інформації очолив представник ВО «Батьківщина» Валерій Лесков.

Питаннями регіонального розвитку, реорганізації, місцевого самоврядування та децентралізації займатиметься представник партії "За конкретні справи" Ігор Гіджеліцький.

Нагадаємо, 9 грудня головою Хмельницької районної ради став Олександр Чорнієвич

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую