ye-logo.v1.2

Президент має звільнити голів райдержадміністрацій Хмельниччини

Політика 3871
Указ президента набуває чинності з дати його публікації
Указ президента набуває чинності з дати його публікації. Фото: з фейсбуку президента України

Це пов’язано з реорганізацією РДА.

Володимир Зеленський підписав розпорядження, яке стосується реорганізації районних державних адміністрацій. Зокрема, й Хмельниччини. Президент доручив головам ОДА повідомити очільникам райдержадміністрацій про їхнє майбутнє звільнення. Відповідне розпорядження було опубліковане на сайті Офісу президента вчора, 18 січня.

Згідно з текстом розпорядження, нинішніх голів мають звільнити через реорганізацію райдержадміністрацій в рамках проведення адміністративно-територіальної реформи.

«Головам обласних державних адміністрацій в установленому порядку повідомити голів районних державних адміністрацій, що припиняються, про наступне звільнення з посади на підставі пункту 6 частини 2 статті 9 Закону України «Про місцеві державні адміністрації. Це розпорядження набирає чинності з дня його опублікування», — зазначено у розпорядженні Володимира Зеленського.

Нагадаємо, процес реорганізації нинішніх РДА Кабмін запустив 16 грудня минулого року. Відповідальність за це урядовці поклали на голів облдержадміністрацій. Зокрема, доручили їм впродовж 20 днів утворити комісії з реорганізації та затвердити їх персональний склад. Ті мають займатися інвентаризацією й передачею майна, складанням і поданням фінансової та бухгалтерської звітності, переведенням працівників.

Також нагадаємо, що 17 липня минулого року Верховна Рада України укрупнила Хмельницьку область до трьох районів: Шепетівського, Хмельницького та Кам’янець-Подільського. Як наслідок замість нинішніх 20-и райдержадміністрацій на території краю працюватимуть лише три.

До теми: Голову Хмельницької ОДА просять «переділити» чиновників між новими райдержадміністраціями

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую