ye-logo.v1.2

Уряд залишив без голови Хмельницьку райдержадміністрацію

Політика 5670
Денис Дунець буде остаточно звільнений після оприлюднення розпорядження Володимир Зеленського
Денис Дунець буде остаточно звільнений після оприлюднення розпорядження Володимир Зеленського. Фото: з фейсбуку Дениса Дунця

Денис Дунець пропрацював на своїй посаді менш як рік.

Сьогодні, 12 січня, урядовці звільнили голову Хмельницької районної державної адміністрації Дениса Дунця. Про це у своєму телеграмі повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Щоправда, остаточно Дениса Дунця звільнять після оприлюднення відповідного указу Володимира Зеленського. На час написання матеріалу його поки що немає на порталі Офісу президента.

Оновлено 19 січня. Цього дня було оприлюднене розпорядження президента про звільнення Дениса Дунця. Однак Володимир Зеленський його підписав ще 14 січня. У ньому також була вказана причина звільнення: заява, яку подав вже колишній голова Хмельницької РДА.

Нагадаємо, що президент призначив Дениса Олександровича головою Хмельницької райдержадміністрації 28 квітня минулого року. До того він працював економістом приватного підприємства «Мегапрогрес» та займав різноманітні посади у банківських установах. Зокрема, в «Імексбанку», «Державному ощадному банку України», «ВТБ Банку»…

Поки що Денис Дунець не опублікував нової щорічної електронної декларації або декларації перед звільненням. Тому останій документ охоплює лише 2020 рік. Тоді у Хмельницькому йому належала квартира, а ще одна перебувала у співвласності його дружини. Крім того, спільно з дружиною він володів автомобілем «Ніссан Мурано» 2003 року випуску.

Його дружина Юлія Дунець є співвласником хмельницького товариства з обмеженою відповідальністю «Позитивний вектор». Також раніше вона була одним з кінцевих бенефіціарних власників житлово-будівельного кооперативу «Правильний вибір 3».

У 2020 році Денису Дунцю нарахували 20 тисяч 437 гривень зарплатні ПП «Мегапрогрес». Натомість доходи його дружини у декларації не були вказані. Тоді ж на банківських рахунках Денис Дунець загалом зберігав 9 тисяч 641 гривні. А його дружина на банківських рахунках мала 12 гривень та 238 тисяч гривень і 2 тисячі доларів готівкою. Крім того, посадовець вказав 239 тисячі 543 гривні кредиту.

Читайте також: Гамалій просить Зеленського запросити Стівена Спілберга на Хмельниччину

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую