ye-logo.v1.2

Гамалій звільнив директорку департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької ОВА

Політика 5287
Ганну Богданович звільнили за угодою сторін
Ганну Богданович звільнили за угодою сторін. Фото: пресслужби Хмельницької ОВА

На цій посаді вона працювала з липня минулого року.

Начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій звільнив Ганну Богданович — директорку департаменту природних ресурсів та екології. Причиною стала подана нею заява.

Згідно з розпорядженням Сергія Гамалія, Ганна Богданович припинила працювати директоркою департаменту з 3 серпня. Її звільнили за угодою сторін. Підставою стала заява, яку вона подала 29 липня.

З вже колишньою керівницею попрощалися працівники департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької обласної військової адміністрації. Їй подякували за роботу.

«Саме завдяки вам відносини керівника й підлеглих постали для нас у зовсім новому світлі. Кожен працівник знає, що він важливий і його думку не тільки вислухають, але й візьмуть до уваги. Дякуємо за яскравий і гідний приклад лідерських якостей, мудрого керівництва та професійної майстерності», — зазначено на фейсбук-сторінці департаменту.

Нагадаємо, Ганна Богданович очолювала департамент природних ресурсів та екології Хмельницької ОВА з 5 липня минулого року. До того вона працювала у Міністерстві енергетики України. Там вона обіймала посаду начальниці управління охорони біорізноманіття та біобезпеки.

Читайте також: Хмельниччина готова до нового опалювального сезону майже на 58 відсотків

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую