ye-logo.v1.2

Зміни у Хмельницькій ОВА, або Що відомо про нову заступницю Гамалія

Політика 12863
Загальний задекларований дохід Оксани Андрейчик за 2021 рік перевищив три мільйони гривень
Загальний задекларований дохід Оксани Андрейчик за 2021 рік перевищив три мільйони гривень. Фото: з фейсбуку Оксани Андрейчик

Начальник обласної військової адміністрації провів кадрові зміни.

Відсьогодні, 1 вересня, у начальника Хмельницької обласної адміністрації з’явилася нова заступниця. На цю посаду Сергій Гамалій кілька днів тому призначив Оксану Андрейчик. Перед цим він звільнив її з посади керівниці апарату, адже з декретної відпустки повернулася її попередниця. Про це свідчать розпорядження Сергія Вячеславовича від 30 серпня.

Фактично впродовж одного дня у військовій адміністрації сталося кілька кадрових змін. Найперше повернулася до роботи Оксана Вжешневська. Вона з кінця 2018 року очолювала апарат Хмельницької облдержадміністрації. Однак у грудні 2021-го пішла у відпуску по догляду за дитиною до досягнення трирічного віку. Попередньо ця відпустка мала тривати до вересня 2024-го.

Тож 17 лютого цього року апарат очолила Оксану Андрейчик. Її Сергій Гамалій призначив після проведеного конкурсу. До того Оксана Любомирівна займалася адвокатською діяльністю. Працювала вона й у Хмельницькій обласній службі місцевих автомобільних доріг і АТ «Хмельницькобленерго».

Крім того, свого часу Оксані Андрейчик частково належали два товариства з обмеженою відповідальністю, які зареєстровані у Хмельницькому, — «Компанія Ніагара» та «Гідроізоляційні системи». До речі, загальний задекларований нею дохід за 2021 рік перевищив три мільйони гривень. Левова частка припала на підприємницьку діяльність — 2 мільйони 927 тисяч 428 гривень.

Тож, оскільки декретна відпустка попередниці Оксани Андрейчик достроково завершилася 1 вересня, Сергій Гамалій звільнив її з посади керівниці апарату. Однак з 1 вересня призначив своєю заступницею з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Читайте також: Мільйони на підготовку шкіл та сплеск «ковідних» закупівель: як працювали торги на Хмельниччині у серпні

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую