ye-logo.v1.2

Гамалій призначив Богданович директоркою департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької ОВА

Політика 2743
Вперше Ганна Богданович очолила обласний департамент 5 липня минулого року
Вперше Ганна Богданович очолила обласний департамент 5 липня минулого року. Фото: з фейсбуку департаменту природних ресурсів та екології

Кілька місяців до цього він звільнив її з цієї посади.

Ганна Богданович повернулася на посаду директорки департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької обласної військової адміністрації. Наприкінці липня вона написала заяву на звільнення. Тож начальник адміністрації Сергій Гамалій звільнив її. Однак днями знову призначив.

Згідно з розпорядженням Сергія Гамалія, директоркою департаменту Ганна Вікторівна знову почала працювати з 19 жовтня. Цю посаду вона обійматиме до призначення переможця конкурсу або до завершення 12-місячого терміну після завершення воєнного стану.

Працівники департаменту вже привітали Ганну Богданович з поверненням на посаду.

«Професійну екологічну діяльність з Ганною Богданович ми розпочали ще у липні минулого року. Пишаємось, що у нас була можливість працювати під таким керівництвом. Але життя йде й все змінюється. У серпні цього року ми продовжили свої професійні стежки в різних напрямках, але зі спільною метою — покращення Хмельниччини. Однак час все розставляє на свої місця й кожен неодмінно опиняється там, де потрібний і де від нього неодмінно буде користь», — зазначили працівники обласного департаменту природних ресурсів та екології.

Нагадаємо, Ганна Богданович очолювала департамент природних ресурсів та екології Хмельницької ОВА з 5 липня минулого року. До того вона працювала у Міністерстві енергетики України. Там вона обіймала посаду начальниці управління охорони біорізноманіття та біобезпеки.

З 3 серпня Сергій Гамалій звільнив Ганну Богданович з посади директорки обласного департаменту за угодою сторін. Підставою стала заява, яку вона подала 29 липня.

Читайте також: З нічними змінами і без вуличного освітлення: як на Хмельниччині рекомендують економити електрику

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую