ye-logo.v1.2

Заступник голови Хмельницької ОВА очолив Держпродспоживслужбу України

Політика 3880
Сергій Ткачук став виконуючим обов
Сергій Ткачук став виконуючим обов'язки Голови Держпродспоживслужби України. Фото: facebook.com/TkachukSP

Відповідне розпорядження опубліковане на сайті Кабінету Міністрів.

Сергій Ткачук, який з квітня 2019 року обіймав посаду заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації (а після повномасштабного вторгнення рф – військової адміністрації), відтепер працюватиме в Києві. Його призначили першим заступником Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та водночас виконуючим обов'язки Голови служби.

Відповідні розпорядженя опубліковані на сайті Кабінету Міністрів України. Зокрема, у розпорядженні від 13 жовтня № 926-р йдеться: «Призначити Ткачука Сергія Петровича першим заступником Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з дати початку фактичного виконання ним посадових обов'язків на строк не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану з оплатою праці відповідно до законодавства, встановивши випробування строком на один місяць». А в іншому - № 928-р: «Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, виконання обов'язків Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на першого заступника Голови зазначеної Служби Ткачука Сергія Петровича».

У 2021 році Сергій Ткачук задекларував свої доходи та майно за 2020 рік (вже у 2022 році, після повномасташтабного вторгнення реєстр електронних декларацій був закритий). Тож у 202- році Сергій Петрович і його дружина Наталія Ткачук набули у власність по земельній ділянці у селі Шумівці Хмельницький район. Відповідно площа і вартість кожної з них становили 266 «квадратів» і 2 тисячі 388 гривень та 267 «квадратів» і 2 тисячі 397 гривень. А решта майна — набуте у попередні роки. Зокрема, Сергій Ткачук мав у власності земельну ділянку, у співвласності — офіс і користувався житловим будинком та квартирою. Сергій Такчук володів автомобілем «Audi A5» 2017 року випуску, вартістю у понад мільйон гривень, а його дружина — «Volkswagen Tiguan» 2018 року випуску. Задекларував і два приватні підприємства: «Юридична консалтингова компанія Партнери» та «Юридична консалтингова компанія Партнери-2014».Щодо грошових активів. То в 2020 році він зберігав 18 тисяч доларів, його дружина — 6 тисяч 500 доларів, а його сини по 1 тисячі 500 доларів.

Вчора, 13 жовтня, Сергій Ткачук у фейсбуці написав: «Сьогодні мій останній день на посаді заступника голови Хмельницької обласної державної (військової) адміністрації. Озираючись назад, розумію, що це був непростий період, сповнений постійних викликів та несподіванок, та водночас це час, коли працювалося енергійно та натхненно, адже поруч були справжні професіонали, завжди готові підтримати та підставити плече. Пишаюся всіма тими хорошими справами, які нам спільно вдалося втілити в життя! Дякую всім і кожному, хто підштовхував рухатися вперед і щоденно дбати про розвиток Хмельниччини. З понеділка я приступаю до нових обов'язків на новій посаді. Однак дещо залишається незмінним: я продовжую працювати в команді нашого Президента на благо нашого краю, народу та всієї України. Слава Україні! Разом до перемоги!».

Читайте також: Чому Кам'янець-Подільський заборгував Світовому банку понад 2 мільйони доларів та як віддаватиме

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую