ye-logo.v1.2

Олег Тягнибок на Хмельниччині: «Своєю бездіяльністю влада фактично стимулює обвал ринку цукру»

Політика 3847
Фото: Військова частина 3053 Нацгвардії уцкраїни

Лідер ВО «Свобода» відвідав одразу декілька міст Хмельницької області, де розповідав людям про своє бачення нинішньої ситуації в Україні

В обласному центрі лідер «Свободи» заявив, що його політична сила претендуватиме на потужну націоналістичну фракцію у наступному парламенті, а він боротиметься за посаду голови Верховної Ради України.
На Красилівському цукровому заводі, на якому Олег Тягнибок побував після Хмельницького, він наголосив, що «злочинна влада в різні роки не турбувалася про інтереси національного товаровиробника, більше того, вона свідомо знищила десятки підприємств, позбавила людей робочих місць, змусивши їх шукати заробіток за кордоном». «Цукрова промисловість має усі шанси стати конкурентноспроможною на зовнішньому ринку, - заявив Олег Ярославович. - Для цього потрібна політична воля і бажання влади. Вона повинна грати не під дудку іноземного капіталу і іноземних держав, а захищати своє – українське».
На думку лідера націоналістів, навіть хороший врожай не гарантує повернення вкладених коштів українським сільськогосподарським товаровиробникам. «Україна – одна із небагатої європейських країн, яка повністю забезпечує себе виробництвом такого стратегічного продукту як цукор, - зауважив голова ВО «Свобода». - Виробництво цукру цього року може сягнути до 2,2 мільйонів тонн. При внутрішньому споживанні приблизно 1,8-1,9 мільйонів тон, 300 – 400 тисяч тонн цукру Україна може поставляти на зовнішні ринки, тим самим покращуючи свій зовнішній торгівельний баланс. Для цього у випадку перевиробництва повинен виступити гравцем від держави Держкомрезерв і викупити надлишки цукру. Натомість своєю бездіяльність влада фактично стимулює обвал ринку цукру. Уже сьогодні при собівартості виробництва одного кілограму цукру на рівні 7 – 7,30 гривень реалізаційна ціна цукру становить 6,3 – 6,4 гривні. Враховуючи те, що всі цукрові заводи зобов'язанні здійснювати попередню оплату за газ в розмірі понад 15 мільйонів гривень щомісяця, це може призвести до банкрутства галузі. А у цукровому виробництві задіяні приблизно 2 мільйони селян і робітників. На обслуговування цукрового виробництва тільки машинобудівна галузь отримує щороку понад мільярд гривень».
Залишаючи терени Хмельниччини, Тягнибок зупинився в Волочиську, де теж розповів про цукор, землю, плани своєї партії та ідею розбудови, цитуємо: «сильної Національної Української Держави».

Коментарі:

Роман Шухевич 11.10.2011 02:31

ідея розбудови сильної Національної Української Держави ніколи не була пустотою, не обманюйтесь. Чомусь усі думають (або гарно створили міт про це), що Націоналіти не є кваліфікованими управлінцями та господарниками, а лише ораторами та ідеологами. Але ж ідеологія у тому й полягає, щоби через економічні зрушеннядійти до соціяльної справедливости, що й видно з "Програми захисту Українців" ВО Свобода. Не будьте слірими, прозрійте нарешті й побачте, що ідеологія - то якраз і є побудова суспільства,  держави, їх стосунків якраз з урахуванням економічних та господарчих справ!    

Муля 04.10.2011 22:37

В коментарі: "Semmm 4 Жовтня 17:36" теж усе за правилами? (Не знаю, які були видалені коментарі з новини: " У митрополита Володимира хочуть забрати звання Героя України", але... поданий по правилам?).

Semmm 04.10.2011 17:43

Зараз знову забанять як на цьому матеріалі http://ye.ua/news/news_6779.html  

Ярослав Братенко 04.10.2011 17:24

дай Боже тобі і всім стільки розуму сил і бажання як у Тягнибока. якби ти і інші пустозвони зробили б маленьку частку того, що робить Тягнибок - ціни б тобі не було.

Semmm 04.10.2011 12:40

Морда нациська... ідея розбудови сильної Національної Української Держави, це - пустота. Від ідей жити не стане краще. Не словом а ділом!  А то тільки говорити навчились, обіцяти всяку фігню, і посміхатися в період коли їм щось треба.... Не накрав  ще... то накради і заспокойся...  лідер ВО Свобода

Цемент 03.10.2011 20:23

скинули відео візиту, ділюся з вами

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую