ye-logo.v1.2

З екс-мера Кам’янця-Подільського зняли судимість

Політика 2488

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд зняв судимість з колишнього міського голови Анатолія Нестерука, якого звинувачували у зловживанні владою та службовим становищем.

За словами Анатолій Нестерука , суд привів до відповідності рішення Апеляційного суду області, який 31 серпня 2011 року звільнив його з-під варти та відтермінував на рік виконання вироку Дунаєвецького районного суду, що засудив його до 4 років за ч. 2 ст. 364 ККУ. Про це в телефонній розмові кореспонденту УНІАН повідомив сам А.Нестерук
 “Це була замовна політична справа. Таким чином мене усунули від виборів міського голови Кам’янця-Подільського, що мали відбутися вже за кілька тижнів (жовтень 2010 року). Не дали зареєструвати мою кандидатуру із СІЗО. Знали, що я прохідний кандидат, адже попередні позачергові вибори виграв, набравши 86% голосів”, - сказав він.
А. Нестерук наголосив, що ніколи не був хабарником і завжди працював для громади та вважає себе незаконно потерпілим. У зв’язку з цим не виключає, що звернеться з позовом до Європейського суду з прав людини. 

Нагадаємо,  раніше повідомлялось, що Вищий апеляційний суд визнав вирок щодо екс-мера Кам’янця-Подільського правомірним

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую