ye-logo.v1.2

На Городоччині у виборчих бюлетенях “зарізали” свободівців (ДОПОВНЕНО)

Політика 2720

У селі Остапківці Городоцького району (ДВК №680233) у виборчих бюлетенях багатомандатного округу навпроти графи ВО “Свобода” поставлено відмітку “вибула”.

 Про це повідомив Незалежний громадський портал із посиланням на свободівця, депутата Хмельницької міської ради Віталія Діденко.

“У селі 256 виборців і їм всі бюлетені зіпсували, викресливши безпідставно ВО “Свобода”, – сказав він.
Голова окружної виборчої комісії № 192 Людмила Горбачевська підтвердила цей факт.
“Помилку допустила голова ДВК, котра переплутала назву ”Свободи” із “Собором”, який знявся з виборів. Зіпсовані бюлетені передані до ЦВК і на шосту ранку 28 жовтня очікуємо довезення нових додрукованих бюлетенів. Даю голову на відсіч, у нашому окрузі вибори відбудуться прозоро”, – пояснила вона.
Довідка НГП. У 192 виборчому округу з центром м. Дунаївці нараховується 272 виборчі дільниці з 156 тис. 275 виборцями.

Сьогодні, 28 жовтня, голосування на цій дільниці розпочалося із запізненням, о 8.30 у звязку із тим, що друкувалися нові виборчі бюлетні.

Голова ДВК №680474 В.Дашко написав заяву на голову ОВК №193 М.Аносова, що член окружної комісії від Партії регіонів Тетяна Остафійчук давала вказівку знімати з виборів ВО “Свобода”.

“25 вересня при отриманні виборчих бюлетенів членами ДВК від окружної виборчої комісії член Остафійчук повідомила, що з виборчоих перегонів вибувають Барчишин і ВО “Свобода”. На моє зауваження, що не ВО “Свобода”, а “Собор”, пані Остафійчук уїдливо й нахабно відрубала, що їй би хотілося, щоб вибула “Свобода”, – пояснив голова ДВК.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую