ye-logo.v1.2

Новини області від "Свободи"

Політика 2383

ВИБОРИ ONLINE

‎ Як повідомив Оолександр Симчишин на свої сторінці у Фейсбуці, спостерігачі від ВО "Свобода" фіксують порушення на багатьох виборчих дільницях області.

191 округ (центр - Старокостянтинів). В Летичівському районі, в селі Терлівка сільський голова Мусійчук О.О. на власному авто довозить людей до дільниці.

188 округ (центр - Хмельницький). У Волочиському районі, в селі Юхимівці на території ДВК невідома особа агітувала за Партію регіонів. Після втручання свободівців особа покинула територію ДВК.

192 округ (центр Дунаївці). № 680317 З невідомих причин в приміщенні, де розташована ДВК два рази відключалося постачання електроенергії.

Округ 187 (центр – Хмельницький). На дільниці № 681487 свободівці зупинили спроба винести виборчий бюлетень.

Округ № 187 (центр – Хмельницький). У місті помічений великий автобус білого кольору, який курсує поблизу ДВК, номерний знак ВХ 0173, у якому знаходяться невідомі особи.

Округ №187 (центр – Хмельницький). Голова ДВК № 681437 примушувала підписувати пусті протоколи для встановлення результатів голосування, а також намагалася вигнати з приміщення ДВК усіх спостерігачів.

Округ №191(центр - Старокостянтинів): у Летичівському районі в селах Терлівка, Козачки, Снитівка, Малаківщина раптово з невідомих причин вимкнули електропостачання в приміщеннях дільничних виборчих комісій.

 

P.S. Інформація, яка подається із позначкою ВИБОРИ ONLINE, надходить від спостерігачів, представників партій, представників мобільних груп, які спостерігають за перебугом голосування, виборчів та інших учасників виборчого процесу.

Нагадаємо, якщо ви стали свідком порушення на виборчій дільниці чи володієте інформацією, яку варто оприлюднити, подати її можна за телефоном 050 60 24 361 чи на електронну скриньку [email protected]
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую