emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
12 Грудня 2011 cepik 1617

Українські ліберали постановили вважати дії Яценюка і Турчинова змовою з владою

Партія «Україна Майбутнього» вважає, що «Фронт змін» Арсенія Яценюка, а також партія «Батьківщина», і зокрема заступник її голови Олександр Турчинов своїми останніми діями дають підстави припускати про наявність у них домовленостей з діючою владою.

Про це йдеться в резолюції УМ, прийнятій сьогодні на засіданні Центральної Ради партії.

«Центральна Рада політичної партії «Україна Майбутнього»... вирішила: сприймати дії лідерів політичної партії «Фронт змін» і Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» як змову, координовану з владою Віктора Януковича, яка спрямована на втілення сценарію з обрання народними депутатами від опозиції лояльних до влади кандидатів у тих регіонах, де протестні настрої серед населення щодо партії влади – Партії регіонів – є найбільшими», – сказано в документі.

У резолюції також наголошується, що така ситуація стала можливою лише після усунення з політичного життя країни Юлії Тимошенко у зв'язку з винесенням їй обвинувального вироку у кримінальній справі.

Крім того, Центральна Рада «України Майбутнього» вважає, що Комітет опору диктатурі в нинішньому його вигляді є політичною структурою, покликаною забезпечити висунення кандидатами від опозиції в мажоритарних округах на майбутніх парламентських виборах лояльних до Адміністрації президента політиків.

Також в УМ виявили готовність співпрацювати з непарламентськими партіями «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка, «Європейська партія України» Миколи Катеринчука, «УДАР» Віталія Кличка.

«Вважати можливим подальшу співпрацю і координацію дій з непарламентськими опозиційними політичними партіями, які не підтримують реалізацію змови з консервації влади», - сказано в резолюції УМ.

«Україна Майбутнього» також звернулася до суспільства із закликом спільними зусиллями захистити демократичні цінності, а до президента Віктора Януковича - ветувати закон «Про вибори народних депутатів України», прийнятий Верховною Радою 17 листопада.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо