emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
25 Квітня 2012 Олег 1936

MERIDIAN CZERNOWITZ презентував відеопоезію у Кам’янці-Подільському. У суботу, 21 квітня у рамках відкриття туристичного сезону 2012 року, Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ презентував кам’янчанам та гостям міста дещо новий для нас жанр відеопоезії.

У Залі Магдебурзького Права на прикладі робіт учасників Всеукраїнської відеопоетичної премії БУК попередніх років, нечисленні глядачі (поезія, як відомо, не масова річ) мали змогу відкрити для себе порівняно новий для України жанр мистецтва. Відеопоезія – це синтез поетичного тексту та ілюстративного відеоряду у різних інтерпретаціях. Не залишили байдужими присутніх роботи Христі Венгринюк, Богдана-Олега Горобчука, Катерини Бабкіної та інших експериментаторів та представників потужної рушійної сили цього нового жанру.

Коли очікувати на новий для нашого міста та дещо інтригуючий фест?

ІІІ Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ відбудеться 6-9 вересня у межах Подільсько-Буковинського туристичного кластеру і пройде під гаслом «Один фестиваль – три міста: Кам´янець-Подільський, Хотин, Чернівці».

Основною «сценою» залишатимуться Чернівці, а до Хотина і Кам´янця-Подільського з читаннями та перфоменсами завітають учасники фестивалю із Німеччини, Австрії, Швейцарії, Ізраїлю, Молдови, Румунії, України, Польщі, Данії, Нідерландів, Великобританії та США. Програму фестивалю складають поетичні читання, лекції, презентації книг, театральні та музичні перфоманси, поезія в мультиплікації, електропоезія (поезія з електронною музикою).

Тож, завітайте на MERIDIAN CZERNOWITZ! Організатори обіцяють затишну літературну атмосферу, можливість посмакувати добірною європейською поезією, насолодитися мистецтвом, яке не має кордонів, у супроводі цікавих українських і закордонних поетів.

Більше про програму фестивалю читайте на сайті: http://www.meridiancz.com/pro-festyval-2/prohrama-2012/

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо