emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
12 Червня 2012 Віктор Годний 1857

Найкраща соціальна ФАН-ЗОНА України на Хмельниччині
З 8 червня 2012 року в Кам’янці-Подільському розпочала роботу Кам’янець-Подільська соціальна ФАН-ЗОНА «спортивне містечко». Місце проведення - головний стадіон Кам’янець-Подільського Національного Університету ім.Івана Огієнка.
Соціальна ФАН-ЗОНА – це місце, де щоденно транслюються футбольні матчі ЄВРО 2012, а також організовуються різноманітні розважальні та спортивні заходи для дітей. Відмінностями даної ФАН-ЗОНИ є те, що тут не продається і не дозволяється вживати алкогольні напої. Також, в рамках проведення ЄВРО 2012, у місті проводиться два чемпіонати з футболу: міжшкільний чемпіонат «Дорожче за кубок» та «Дворовий чемпіонат з футболу», відбудуться сімейні фестивалі, функціонує табір, з вивченням англійської мови, та відбудеться чемпіонат з флорболу серед збірних команд міста, будуть працювати намети «Сила Духу» та «Острів Здоров’я», денний дитячий табір «Радість» і День молоді на соціальній ФАН-ЗОНІ, в рамках якого Рок-концерт, а також пройде парад діджеїв.
Участь у всіх заходах БЕЗКОШТОВНА.
Організаторами Кам’янець-Подільської соціальної ФАН-ЗОНИ «спортивне містечко» виступають: Всеукраїнський Альянс сприяння проведенню чемпіонату Європи з футболу в Україні, К-П МО МГО «Наша Спадщина», розважально-туристична агенція «Квітка на Камені», Кам’янець-Подільська міська рада.
Загалом на Хмельниччині організовано шість соціальних ФАН-ЗОН, це міста: Летичів, Нетішин, Хмельницький, Ярмолинці, Дунаївці та Кам’янець-Подільський.
За кількістю відвідувачів і оцінками експертів, саме Кам’янець-Подільська соціальна ФАН-ЗОНА є найбільшою і найкращою соціальною ФАН-ЗОНОЮ не тільки на території області, а й всієї України.
Контакти Кам’янець-Подільської соціальної ФАН-ЗОНИ «спортивне містечко»:
Голова регіонального відділу у Хмельницькій області Всеукраїнського Альянсу сприяння проведенню чемпіонату Європи з футболу в Україні – Валерій Каспров;
Електронна скринька: [email protected]
Для зручного інформування учасників, організаторів, глядачів соціальної ФАН-ЗОНИ створенні сторінки та групи в соціальних мережах: «ВКОНТАКТІ», «ОДНОКЛАСНИКИ», «ФЕЙСБУК» - слідкуєте за новинами.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо