emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
1 Серпня 2012 Віктор 1855

Делегація з Хмельниччини взяла участь у XIV з'їзді Партії регіонів
30 липня у Міжнародний виставковий центр у Києві з’їхалися більше шести тисяч гостей – це делегати XIV з’їзду Партії регіонів, депутатський корпус, представники Адміністрації Президента, Кабінету Міністрів, органів виконавчої влади з усіх регіонів України, члени зарубіжних делегацій, вчені, представники громадських організацій та мас-медіа. Хмельниччина була представлена 11 делегатами та 80 запрошеними з усіх районів області. Очолив групу голова обласної організації Партії регіонів Василь Ядуха.
У ході з'їзду були затверджені передвиборна програма Партії регіонів, виборчий список кандидатів у народні депутати за багатомандатним і одномандатними виборчими округами. Очолив список кандидатів від Партії регіонів Микола Азаров. У першу п’ятірку також увійшли Таїсія Повалій, Сергій Тігіпко, Андрій Клюєв, Олександр Єфремов.
Перед делегатами з”їзду виступив Почесний Лідер Партії регіонів, Президент України Віктор Янукович. Він заявив, що Партія регіонів, яка нараховує майже два мільйони партійців, залишається найвпливовішою політичною силою в українському політикумі.
«За останні роки Партія регіонів зберегла і підтримала позиції провідної суспільно-політичної сили. На виборах 2006 року і на дострокових виборах 2007 року Партія регіонів отримала найбільший рівень підтримки серед усіх учасників виборчого процесу. І сьогодні партія залишається найбільш впливовою та дієвою силою в українській політиці», - зазначив Президент України.
Віктор Янукович також підкреслив, що саме Партія регіонів є тією політичною силою, яка здатна ефективно продовжити розпочаті в країні позитивні структурні перетворення і зробити життя кожного громадянина України благополучним.
У свою чергу Голова Партії регіонів України, Прем'єр-міністр Микола Азаров запевнив, що Партія регіонів як партія влади більше за інших зацікавлена провести чесну виборчу кампанію.
«Як правляча партія ми беремо на себе всю повноту відповідальності за забезпечення чесних, прозорих, демократичних виборів, відкритих для всіх міжнародних спостерігачів. Ми не можемо допустити повернення сил, які здатні тільки руйнувати. Не буде повернення політики, яка сіє вітер, змушуючи народ пожинати бурю. Правда на нашому боці - це завжди дає нам силу перемагати!» - резюмував Микола Азаров.
Після завершення XIV з'їзді Партії регіонів Голова Хмельницької обласної організації Партії регіонів Василь Ядуха зазначив:
«Я пишаюся своєю політичною силою. І не тому, що вона сьогодні при владі, а тому, що зібрала під свої знамена найвидатніших людей нашої держави – людей конкретної роботи, які сьогодні розвивають державу, наповнюють бюджет, творять економіку краю – все те, що я сповідую усе своє життя – роблять конкретні справи. Ми – найпотужніша політична сила, і сьогодні саме вона стала монолітним центром в Україні серед усіх політичних сил, вона веде об’єднавчу лінію. За два з половиною роки при владі, ми зробили стільки конкретних добрих справ для людей, як за попередніх п’ять - сім років разом взятих, а по деяких позиціях і за роки незалежності. Тисячі питань вирішено і на Хмельниччині. Сьогодні немає підстав програвати, тому що нам є з чим іти до людей».
Василь Ядуха впевнений: «Велич політичної сили демонструє і кількість постатей, відомих людей, яких згуртувала ідея відродження України, ідея справжнього національного патріотизму, яку сповідує Почесний лідер Партії регіонів, Президент України Віктор Янукович».
Як в Україні, так і на Хмельниччині не просто подолати наслідки руйнівного правління помаранчевої влади.
«Ми визнаємо, що не все вдалося, що є багато перешкод, але ми людям кажемо, що з руїн Україну підняти дуже важко. Проте уже на сьогоднішній день руїну подолану, стабільність досягнуто, чітко визначені перспективи на наступних п’ять років. Через цей проміжок часу Україна буде зовсім іншою, саме тоді, коли люди об’єднаються не навколо тих, хто роками обіцяє і не робить, а навколо конкретних практичних справ, ділових людей, виробничників, науковців – всіх, хто працює на державу. Переважна більшість таких людей зосереджена саме в Партії регіонів. Ця політична сила довела свою дієздатність, вона вже 15 років на політичному Олімпі має найбільшу підтримку з боку населення. Україна змінилася завдячуючи Партії регіонів і ми щиро радіємо, що політична сила з кожним днем міцніє. Партія регіонів працює і буде працювати з людьми і для людей і обов’язково переможе», - зазначив голова Хмельницької обласної організації Партії регіонів Василь Ядуха.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо