emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
13 Жовтня 2012 Сергій 2188

Навіщо люди їдуть на Фестиваль психології «Тавале»?

Вперше побувавши на найбільшому в Європі Фестивалі психологічних практик «Тавале», який проходить у місті Харкові - вражень вистачає на все життя.
Це кайф, драйв! Одного разу побувавши там, вже не розумієш, як Ти жив раніше без нього...
Що означає це загадкове слово - «Тавале»? «Тавале» - в перекладі з естонської означає «початок проявлення», «з’являтися на горизонті». Це про усвідомлення, про розуміння того, що відбувається в той момент, коли імпульс / почуття / відчуття ще тільки з'явилося, але не переросло у дію.
Мета Фестивалю - це ознайомлення з усіма існуючими сучасними та древніми психотехніками, які роблять людину сильнішою, дають додаткову інформацію про людей, приносять натхнення, нові ідеї та відкривають нові здібності. Це жива дегустація!

У період з 2 по 7 жовтня 2012 року пройшов 20-й ювілейний Міжнародний фестиваль практичної психології на тему «Простір переходу», на якому були представлені тренери з Росії, Індії, США, Сирії, Ізраїлю, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Білорусії та, звичайно ж, з рідної України.
На фестивалі зареєструвалося понад 1300 учасників і близько 400 майстрів. Було проведено понад 800 заходів, і кожен міг вибрати будь-який з них на свій смак.
Крім різноманітних класичних майстер-класів (тренінгів, воркшопів) були представлені як західні, так і східні практики - близько 140 технік і методів різних шкіл та напрямів.
Від себе додам вражень: перші кілька днів не хотілося навіть приділяти часу їжі, щоб встигнути відвідати без зупинки тренерів, що сподобалися. Були перфоменси. У деяких торгівельних закладах будь-який бажаючий міг взяти собі їжу та заплатити, скільки не шкода. Була організована точка безкоштовної роздачі вай-фай, так що можна було завжди бути на зв'язку!
Звичайно, сходити на все не вдалося, тому Я ЇДУ на наступний Фестиваль «Тавале», який буде проводитися дванадцять днів: з 1 по 12 травня 2013 року (при завчасній оплаті великі знижки!)... з темою: «Хороші Рішення».
Для тих, хто дуже хоче і не має можливості сплатити, особливо для студентів, можна взяти участь безкоштовно в якості волонтера та отримати унікальний досвід!

Участь у фестивалі - це перш за все шанс реалізувати себе. Люди їдуть за новими емоціями, поспілкуватися з однодумцями, знайти себе в чомусь, поправити здоров'я і просто побути самим собою в теплій душевній обстановці, стати щасливими.
Учасників чекало безліч подарунків та сюрпризів!
Один із меценатів Фестивалю пожертвував для учасників фестивалю літературу на 200 тисяч гривень.
Величезна подяка організаторам, особливо духовному натхненнику Фестивалю - Тетяні Путятін.

До зустрічі на Міжнародному фестивалі «Тавале»!

Офіційний Веб-сайт фестивалю: http://tavale.com.ua
Фото та відео з емоціями фестивалю в групі: http://vk.com/tavale


Марія ЛИТВИНЧУК

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.62
39.65
42.2
42.22

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо