emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
15 Листопада 2012 Ірина Роїк 1479

З 16 травня 2012 року на території Вінницької та Хмельницької областей громадською організацією «Подільська правозахисна фундація» реалізовується проект - «Вивчення думки громадян щодо якості судових послуг як шлях до вдосконалення діяльності судів», який спрямований на реалізацію програми опитування громадян щодо їх задоволення якістю функціонування судів з використанням карток громадянського звітування та здійснюється за фінансування проекту Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя».
В рамках даного проекту, який проходить у Вінницькому апеляційному адміністративному суді, Вінницькому окружному адміністративному суді, Апеляційному суді Хмельницької області та Кам’янець-Подільському міськрайонному суді, проводилось опитування відвідувачів суду з метою визначення оцінки якості роботи суду з позиції громадян, які безпосередньо звертаються до суду, а також підвищення рівня довіри громадян до судової влади.
З метою оприлюднення результатів дослідження, висновки, які були отримані під час проведення опитування, разом із рекомендаціями щодо покращення якості роботи судів, будуть обговорені на круглому столі: «Покращення якості роботи суду через врахування думки громадян».
Даний захід відбудеться 07 грудня 2012 року (о 10 год. 00 хв.), в приміщенні конференц-залу Хмельницької торгово-промислової палати, що розташований за адресою: м. Хмельницький, вул. Подільська, 109/1 (2 поверх).
Мета круглого столу: ознайомити учасників з результатами проекту «Вивчення думки громадян щодо якості судових послуг як шлях до вдосконалення діяльності судів», які отримані в ході проведення опитування, а також визначити заходи, які сприятимуть кожному суду в покращенні роботи та формуванні високої оцінки з боку відвідувачів.
Участь в круглому столі візьмуть: представники проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя», керівники та представники Вінницького апеляційного адміністративного суду, Вінницького окружного адміністративного суду, Апеляційного суду Хмельницької області, Кам’янець-Подільського міськрайонного суду Хмельницької області, представники райміськсудів Хмельницької області, Територіального управління Державної судової адміністрації в Хмельницькій області та студенти-волонтери.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо