emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
20 Лютого 2013 Вікторія 1513

21 лютого у Хмельницькому відбудеться презентація Програми ділових консультаційних послуг (BAS) Європейського банку реконструкції та розвитку. Фахівці ЄБРР продемонструють можливості BAS для приватного бізнесу та успішно реалізовані проекти в Україні. Учасники заходу отримають вичерпні відповіді на запитання щодо Програми, а підприємці зможуть індивідуально проконсультуватись з фахівцями щодо розвитку власної справи.

Програма BAS фінансується Європейським Союзом. Захід відбувається за сприяння Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Хмельницької ОДА.

У заході візьмуть участь:


° Наталія Бандера, Менеджер в Україні, Програма ділових консультаційних послуг (BAS);
° учасники Програми;
° підприємці Хмельниччини.

Журналісти запрошуються до участі у презентації Програми, що відбудеться:

Дата: 21 лютого, 12:00-14:00
Місце: Хмельницька обласна державна адміністрація, зала засідань, 2 пов. (майдан Незалежності, 1)

Для акредитації та додаткової інформації просимо звертатись:

Вікторія Макеєнко, тел.: +38 (050) 908-08-34, e-mail:[email protected]

Просимо підтвердити Вашу участь до 20 лютого

Додаткова інформація: BAS – Програма Європейського банку реконструкції та розвитку, що фінансується Європейським Союзом. Також уряд Норвегії виділив кошти Програмі BAS для підтримки жіночого підприємництва в Україні. Програма сприяє підвищенню конкурентоздатності малого та середнього бізнесу і виступає гарантом професійного консалтингу в країнах дії ЄБРР. Участь в Програмі BAS дає можливість компаніям визначити потреби в розвитку їх бізнесу та отримати фінансову допомогу для реалізації консалтингових проектів у наступних сферах: дослідження ринків, розробка стратегій та бізнес-планів; автоматизація бухобліку, управлінського обліку; впровадження систем CRM; автоматизація виробництва; впровадження ISO; консультації у галузі енергоефективності; техніко-економічне обгрунтування; реорганізація/реструктуризація, налагодження дистрибуції/логістики та ін. BAS допомагає малим та середнім підприємтсвам залучати косультантів для вирішення поточних та довгострокових завдань, надаючи гранти на консалтингові послуги. В Україні Програма BAS діє з 2010 року. Станом на кінець грудня 2012 року, BAS-Україна підтримала 177 проектів для малого та середнього бізнесу за участі 81 консультанта.

Більше інформації щодо Програми BAS в Україні на сайті http://www.ebrd.com/sbs/ukraine та в соціальних мережах:

LinkedIn - http://linkd.in/PvVlht
Facebook-http://www.fb.com/ebrdbasukraine
Вконтакте - http://vk.com/ebrdbasukraine

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо