emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
26 Березня 2013 НВК10 1594 3

Про НВК № 10
Історія нашої школи сягає в далекі тридцяті роки. Випускники прославляють її в далекому зарубіжжі та в рідній країні. Щороку в школу приходить близько 200 випускників різних років. Далеко не кожний навчальний заклад похвастає такими тісними емоційними зв 'язками з випускниками. Кожний третій випускник приводить своїх дітей, деякі вже онуків, в перший клас рідної десятої. Пригадайте, коли постало питання змінити тип нашого закладу, що перше схвилювало всіх? Зміна номера. Ми гордо говорили: «Ми з десятої. Наша десята.». І головним тоді було зберегти номер як символ успіху, єдності поколінь. Чи в кожній школі третина колективу є вихованцями рідної школи? Чи кожний колектив може пишатися тим, що учителі, бібліотекарі та технічки працюють в одному колективі все своє життя? Ніякі труднощі, ніякі негаразди, особисті трагедії, кар’єрні крахи не могли примусити людей, нас з Вами, покинути рідний колектив. Ми підтримували один одного в злетах і падіннях, у щасті і нещасті . Ми проводжали в останній путь наших колег, ми разом співали на весіллях наших колег, святкували народження дітей та онуків. Пригадайте, як ми будували наше нове приміщення. Як було важно працювати в приміщеннях 6-ої та 16-ої шкіл в другу зміну. Але ні в кого не виникло думки піти в іншу школу. Багато з нас добирається на роботу з інших мікрорайонів, але ніхто не шукає зручнішого розташування роботи. Пам’ятаєте, якою була школа тоді, в грудні 1991 року? Ми скельцями чистили підлогу на колінах разом з дітьми, поряд з батьками білили та клеїли шпалери. І вже через рік нас визнали кращою школою в області. Такі перемоги ми досягали завдяки єдності, взаємопідтримці . Але в один із невдалих періодів життя нашої школи на горизонті з'явилась Василишина І. А. ЇЇ стиль роботи - це закулісні ігри, маніпуляції людьми, наклепи, анонімки, преференції любимчикам і зневага до основної «маси», яка попри все продовжує здобувати славу нашій ДЕСЯТІЙ. Щасливий для школи період її декрету закінчився, знов робота пущена на самотік і колектив змушений самоорганізовуватись, але нам до цього не звикати, адже з того часу, як вона пролізла в завучі, ми тільки цим і займаємось. Від нас вимагає результатів, а дивиться на нас з висоти завучського трону, як на смердів. За які такі заслугу вона потрапили на цю посаду і попри всю свою неспроможність працювати так довго тримається в кріслі? Зрозуміло, що має підтримку в управлінні, а хіба так має бути?
Невже ми, ДЕСЯТА, дозволимо себе так принижувати? Дозволимо тримати нас низьким шантажем на короткому мотузку? Як довго ми будемо спостерігати за зневагою до школи з боку Василишиної І.А., до школи, яку ми створили і яка нами тримається з любов'ю і відданістю, чи довго нам терпіти знущання некомпетентної, випадкової у школі людини? На кожному кроці в «інтимних бесідах» з наближеними вона радить потерпіти до кінця року, адже надалі директором буде вона. З почуттям великого задоволення розповідає, які некомпетентні вчителі працюють в нашій школі і яку долю вона їм влаштує. Ми постійно чуємо від неї нарікання, що вона робить усе можливе й неможливе, а ми ні на що не здатні. А що вона зробила для школи насправді? Невже ми дамо їй можливість принизити нас - ДЕСЯТУ??? Невже ми будемо мовчати і дивитись на процвітаюче хамство? МИ- ДЕСЯТА дамо розчавити себе, свою гідність, справу всього нашого життя?
ДО ПОКИ??????

Коментувати:
Коментарів - 3:
Від: Serhio28.03.2013 09:59 rterterte
Від: Serhio28.03.2013 09:54 test2
Від: Serhio28.03.2013 09:50 test
Від: Лиза шепелева27.03.2013 23:34 Як зрозуміти цього розумника ? То Велиган був поганий бо не залишив жодної копійки в школі,то Байдич ,бо хотів повернутись на своє місце ,а при ньому було так погано,то Грищук заважав бо багато заробляв ,то авторитет  Василишиної перешкоджає реалізаціі директору як керівнику !  Це нагадує одну приказку : ви всі в багні , а я у білому !
Від: Аля Беня27.03.2013 18:38 В першу чергу обурює підпис цьго "письменника" - НВК10! Чому деякі люди вважають, що мають право розписуватися за всіх? Чому ви підписуєтеся цілим закладом, адже це лише ваша суб*єктивна думка.  Можу погодитися лише з тим, що раніше, дійсно, гордо звучало - десята. Але усе це залежало від попереднього керівництва. Ще 7 років тому це був один з накращих навчальних закладів міста, та все змінилося після зміни директора. Вважаю, потрібно підтримувати статус школи, а не поливати один одного брудом.  А з ваших слів складається враження, що в школі все залежить від настрою Василишиної. Так хочеться нагадати, що Інна Анатоліївна теж з ДЕСЯТОЇ.  Керівну посаду займає не перший рік. І яким би заступником вона не працювала (з виховної роботи, з навчально - виховної) - завжди все було на висоті. Тому назвати її випадковою людиною - це смішно. А зараз, мабуть, хтось дуже хоче зайняти її посаду, ось і приписує їй "усі смертні гріхи". Дописувачу, не заздріть, адже це теж гріх. Треба радіти, що вона вийшла з декрету і, нарешті, налагодила нормальну роботу, тому що саме за час відсутності Інни Анатоліївни робота і була пущена насамотік завдяки виконуючому обов*язки, який займався лише спостереженням і доносами. І ви праві - не можна терпіти, не можна терпіти  нахабство таких, як ви, не можна дивитися, як такі, як ви принижують і розчавлюють гідність всього колективу. Подумайте краще, що ви особисто зробили доброго для тієї ж ДЕСЯТОЇ. Не псуйте репутацію закладу своїми інсинуаціями. Адже у цей момент саме ви принижуєте школу. На що ви сподіваєтеся?
Від: Медведев Дмитрий Анатолиевич27.03.2013 16:14 Слушайте, не знаю, как остальным, но мне уже забавно постоянно читать про этого "серого кардинала в юбке". прям детектив целый. такое впечатление, что им там в десятой школе делать нечего. пишут и пишут...))))) то у них директор не такой, то у них зауч - случайный человек, то у них другой зауч - приходит распечатывать свои личные документы на их принтере))) люди (или человек, котрый пишет эти гневные статьи от имени колектива), вы в своём уме????? в каждом колективе есть какие-то проблемы, но я что-не читал про интриги в Художественном музее или заговор в Рембыттехнике, или непрофессионализм асфальтоукладчиков облавтодора. вы же постоянно выносите сор из избы, тем самым привлекая внимания к своей школе и создавая ей негативную репутацию. лично я теперь 100 раз подумаю, отдавать ли к вам своего ребёнка и знакомых своих буду отговаривать. а по поводу Василишиной, то это наверное  сильная целеустремлённая женщина, а не серая мышь. иначе против неё не развернули  бы такую кампанию. Удачи вам И.А.  Крепитесь!!! 

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо