emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
26 Квітня 2013 Вячеслав 1430 2

А як же ВЕТЕРАНИ...?
Депутати Львівської міської ради 5 квітня заборонили використовувати "окупаційну символіку - символіку СРСР, комуністичну і нацистську на території міста Львова". За проголосувало 70 депутатів. У тому числі депутати заборонили вивішувати таку символіку на будівлях та під час масових заходів.
Депутат від «Свободи» Любомир Мельничук зазначив, що позиція політичної сили, яку він представляє є однозначною. Вона полягає у недопущенні будь-яких провокацій у Львові 8-9 травня, тому свободівці вимагають заборони використання окупаційної символіки на території міста. Контроль за виконанням ухвали покладено на мера Львова Андрія Садового та начальника міської міліції Сергія Зюбаненка.
Нагадаємо, 26 квітня 2012 року на сесії Львівської міськради депутати прийняли постанову «Про заборону використання символіки СРСР, комуністичної і нацистської символіки на території Львова». В тому числі, знакового для багатьох воїнів та жертв Великої Вітчизняної Війни, Прапора Перемоги. Прокуратура Львівської області, посилаючись на порушення низки вимог чинного законодавства, опротестувала рішення Львівської міськради про заборону комуністичної і нацистської символіки в частині використання прапора Перемоги. То чи ж мають право ветерани – захисники Вітчизни, тієї землі на якій ми з Вами живемо право на гідне, повноцінне святкування та вшанування свого подвигу...?

Коментувати:
Коментарів - 1:
Від: argen29.04.2013 09:12 Які ветерани? Про що ви? Якшо і залишилось тих пару чоловік, які в 1944-1945 роках пішли на фронт у віці 18 років, то їм зараз 86-87 років. Їм ці паради, "флаги" до лампочки. Моїй бабі зараз 84, так вона вже в цьому віці непамятає навіть як її онуків звати і скільки їх, не те що про війну. Їм би краще замість цих "флагів" і парадів дали б по 2000 грн, щоб мали собі на похорон (знаю, жорстоко, але багато людей літнього віку немають грошей навіть на свою смерть, не те що вже зїздити на якийсь курорт під кінець свого життя, так як німці їздять). А так їм по 2000 грн жалко, то вони істерію розводять про "флаги", "дєнь побєди", "дєди ваєвалі" і т.д. . А якшо ви маєте на увазі тих "ветеранів", які воювали до 1954 року на Західній Україні, то вони зовсім не ветерани, а скоріше всього такі собі "радянські есесовці", команди зачистки території від людей, які хотіли жити вільними на своїй землі. Червоний прапор - це не тільки прапор, під яким радянські війська розбили німців (причому крім радянських військ були ще американці, англійці, поляки, чехи, югослави, греки,...і т.д. під своїми прапорами), але й прапор, під яким в 1932-1933 зробили штучний голодомор, в 1939 році було окуповано Західну  Україну (Тернопільська, Чернівецька, Івано-Франківська, Рівненська, Волинська, Львівська, Закарпатська області) під приводом "звільнення братських народів" по пакту Рібентропа-Молотова та на протязі 1939-1941 років розстріляно, виселено у Сибір багато україців Західної України. Червоний прапор - це ще й прапор терору та тоталітаризму, від якого загинуло багато наших земляків. Тому  вибийте назавжди зі своєї голови цю совкову ідеологію про Велику Вітчизняну війну, про дві сторони - "наших" і "фашистів". Була Друга світова війна. І в ній загинули мільйони людей під різними прапорами, в тому числі ій під українським. І потрібно памятати про всіх загиблих, а не тільки про тих, хто був під червоним прапором.

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо