emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
30 Квітня 2013 Прес-служба облспоживспілки 3725

Наші кращі: студія Хмельницького кооперативного інституту перемогла в міжнародному танцювальному конкурсі
Нещодавно у Києві під егідою ЮНЕСКО пройшов міжнародний хореографічний конкурс "Магія танцю". Серед його учасників була й хореографічна студія "Модерн" Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту.
Студія ХКТЕІ привезла з конкурсу відразу золото та срібло. "Модерн" здобув перше місце за хореографічну композицію "Танго: пристрасть, рух, кохання" (категорія "Дорослі") й друге - за хореографічну композицію "Шахи" (змішана категорія).
Для студії ХКТЕІ, що працює при виші під керівництвом Ірини Веретко 3 роки, нагороди такого ґатунку - перші, хоча "Модерн" уже брав участь у міжнародних змаганнях.
Тетяна Барановська, яка стала однією із переможниць конкурсу, танцює у студії вже рік. "Ми дуже довго працювали, але результат перевершив усі сподівання, - розповідає дівчина. - Це на сьогодні, мабуть, головна перемога у моєму житті, але я впевнена, що у майбутньому наш колектив привезе на Хмельниччину ще не одне золото".
Діяльність навчальних закладів Укоопспілки, серед яких Полтавський університет економіки і торгівлі (ПУЕТ), Львівська комерційна академія (ЛКА), Вінницький кооперативний інститут (ВКІ) та Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут (ХКТЕІ), 19 коледжів та технікумів, спрямована на підготовку фахівців для підприємств споживчої кооперації України та інших бізнес-структур.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 16.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.62
42.11
42.14

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо