emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
14 Липня 2013 Мороз Аліна 1748

Всім привіт!
Я часто ходжу у різні заклади, особливо полюбляю піцерії та кафешки. От і на днях вирішила піти у один із таких закладів, піцерію "Мрія". Насправді, вона уже давно існує і я лише чула, що там готують одну з найсмачніших піц у Хмельницькому (хоча це на любителя). Якось раніше я ніяк туди не попадала, а тут випала така можливість і я вирішила спробувати.
Зайшли з подружкою у "Мрію" на Гречанах, відвідувачів, правда, було небагато, я б сказала дуже мало. Меню не дуже різноманітне, але є з чого вибрати. Спочатку ми хотіли замовити одну велику піцу на двох, але, як виявилось, в них не було у меню жодної, яку ми хотіли... Тоді ми вирішили замовити 2 маленьких піци, кожна з нас вибирала вже продукти до смаку. І тут несподіванка.... виявляється у них і продукти не всі були... Але, з горем пополам, ми таки замовили.
Принесли нам наше замовлення, я б сказала, не дуже швидко. З кухні доносився трохи пригорілий запах, я ще пожартувала, що це, мабуть, наша піца горить.... Виявляється, так воно і було... Була вона трохи пригоріла і, як на диво, смачна, але така маленька, що не те, щоб нею наїстися можна було, а взагалі "перекусити" не назвеш... Ми швиденько з'їли і попросили рахунок, нам дуже кортілось звідти піти.
Рахунок нам принесли швидко, заплатили ми небагато (це і зрозуміло, не було за що платити), але забирали гроші ну дуже довго... Спочатку офіціанти помили підлогу, поскільки це нормально у робочий час прибирати, коли відвідувачі відпочивають і їдять там. Потім прийшла та дівчинина, забрала рахунок і побігла міняти гроші, тому що здачі не було... :)
Після таких "відвідин" вирішили, що більше ми туди не підемо.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо