emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
13 Березня 2015 Сергій 1871

Весняний шкільний бал «До танцю запрошуємо…»
12 березня 2015 року у м. Хмельницький відбувся шкільний бал «До танцю запрошуємо…», метою проведення якого є ознайомлення учнів з історією виникнення та основними традиціями Віденського балу, розмаїттям історичних бальних танців та організації цікавого і змістовного дозвілля 
Уже третій рік поспіль паркетна зала Палацу творчості дітей та юнацтва приймає загальноміський шкільний бал, на якому дебютанти демонструють вміння танцювати історичні бальні танці: полонез, па-де-грас, гусарську польку, брань тощо.
Ідея проведення балу належить представникам учнівського самоврядування міста Хмельницького, яку підтримали: управління освіти, управління культури і туризму Хмельницької міської ради, клубне об’єднання з організації дозвілля учнівської та студентської молоді «Простір» Хмельницького міського будинку культури, Рада міського учнівського самоврядування «Нова генерація» та хореографічна дитяча студія «Сіріус».
Учасники балу – учні навчальних закладів, які професійно не займалися танцями, але дуже хотіли поринути у незабутню атмосферу балу. старшокласникам було запропоновано пройти відбір у дебютанти балу. під керівництвом головного балетмейстера балу Дмитра Баранцова, протягом місяця, юнаки та дівчата розучували бальні танці та опановували основи аристократичного етикету.
Зусилля не були марними, адже під час балу у танці кружляло 25 танцювальних пар! тут можна було побачити панянок у вишуканих сукнях та галантних кавалерів у фраках. танцювальна програма вирізнялась насиченістю та різноманітністю і була гарно сприйнята глядачами та усіма присутніми ;)

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо