emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
1 Квітня 2015 Інна 1606

Танцюємо і стаємо щасливішими!

Як серед розмаїття розважальних послуг обрати саме таке дозвілля, щоб і потішити себе, і отримати максимум користі водночас? Завдання не з легких. Пропонуємо Вашій увазі перелік аргументів, чому провести вечір на танцювальному майданчику – найкращий варіант відпочинку для Вас.

Вік не має значення
Для того, щоб драйвово провести вечір, танцюючи під улюблену музику, зовсім не обов’язково змалечку відвідувати заняття з хореографії чи мати розвинену молодецьку розтяжку – людина будь-якого віку та рівня фізичної підготовки може дістати максимум користі від танцювального дозвілля. В Хмельницькому, як і у багатьох містах, є не лише заклади для молоді, але й такі, що орієнтовані на старшу аудиторію. Звісно, програма та музичне оформлення добираються з урахуванням інтересів та вподобань відповідної вікової категорії відвідувачів.

Прощавай, депресія!
Сум і поганий настрій точно оминатиме стороною тих, хто дружить з танцями.
Хочете відволіктися від власних проблем та тривог? Танцюйте! Страждаєте від самотності та байдужості оточуючих? Приєднуйтеся до танцюючої компанії! Просто втомилися після напруженого і нервового дня? Зніміть накопичений негатив, поринувши у магію рухів та музики. Під час танцю знаходять вихід всі емоції – радість, печаль, агресія та пристрасть. Послаблюється внутрішнє напруження, душа знаходить гармонію і спокій.

Здоров’я, стрункість, самопочуття
Відомо, що танці – це не тільки емоційна насолода, а й неоціненна користь для здоров’я.
Рухаючись у ритмі музики, Ви можете покращити роботу центрів дихання, кровоносної системи і загальний тонус м’язів. Крім того, відбувається значний виплеск ендорфіну (гормону щастя) в кров. Це означає, що поліпшується загальний психологічний стан, піднімається настрій, покращується сон і росте стійкість до стресів. Тож танцювальний майданчик може стати гарним замінником заспокійливим препаратам.

Один вечір може змінити все
Танець має ще одну чарівну властивість: після нього люди більш відкриті для інших людей та нових знайомств, розкуті і впевнені. Тому на танцювальному майданчику можна легко познайомитися і розпочати цікаве спілкування, адже ваш співрозмовник, найімовірніше, вже буде в гарному дружелюбному настрої. І хтозна, може саме він і стане тією людиною, на яку Ви чекали усе життя?

Катерина Уманець

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.5
39.52
42.22
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо