emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
10 Червня 2015 Сергій 1198

Літні табори. Сонце. Повітря та вода-кращі друзі! Що ще потрібно дітям?
З 1 червня 2015 року в Україні розпочався сезон літніх таборів. Табори проводяться на будь-який смак і на будь-який гаманець. Управління культури і туризму,Хмельницький міський будинок культури спільно з Федерацією регбі Хмельницької області також не стоять осторонь від цього процесу і в силу власних можливостей приєднуються до організації цікавого та змістовного відпочинку в дитячих таборах, пропагують активний відпочинок, здоровий спосіб життя.
Конкурсно-ігрова програми «Привіт! Я регбійний м’яч!» розрахована на дітей 5-16 років. Головним завданням програми є донесення до дітей основних правил здорового, активного та безпечного відпочинку, відволікання дітей від негативних звичок та залучення їх до живого спілкування з однолітками.
«Наше завдання допомогти вожатим та адміністраціям таборів в організації рухливих ігр та конкурсів, навчити дітей навичкам самоорганізації власного дозвілля і звичайно запрошуємо найздібніших дітей у секції регбі м. Хмельницького, де вони зможуть на безкоштовній основі опанувати майстерність гравця регбі, здобути спортивне звання, потрапити в збірну команду міста, області та України» - ділиться з нами дитячий тренер збірної міста Василь Лазоренко.
«В мене було дуже цікавим дитинство, ми цілими днями пропадали на вулиці, збирались з друзями на дворі, грали у в «квадрати», «козаки-розбійники», футбол,обговорювали фільми, що йшли в кінотеатрах, організовували походи на річку, рибалили…. Дозвілля сучасної молоді кардинально інше, електроні гаджети, спілкування через соціальні мережі, малорухомі ігри, а реальне спілкування просто жахає. А мені хочеться, щоб усе краще, що було в мене було і в моїх дітей, хочу бачити їх активними, ініціативними та здоровими… Щоб власними силами могли згуртуватись та влаштувати собі активний відпочинок, щоб вміли товаришувати...» - каже заступник директора з дозвіллєвої роботи Хмельницького міського будинку культури, багатодітний батько, Сергій Щербанюк.
«Регбі – школа життя! Сенс мого життя бути людиною, відповідати за власні слова та вчинки, хочеться бачити таких же людей поруч, тому я прийняв участь у програмі і з задоволенням залучаю дітей до регбі, як до спорту який виховує з хлопчиків чоловіків, а з дівчаток гарних дружин! Запрошую усіх, тренування безкоштовні! » - стверджує Олексій Лещенко, тренер дитячої секції з регбі ЗОШ № 22.
Діти з пришкільних таборів НВО №5, ЗОШ №30 та «Прибузька Республіка», з задоволенням опановують основи регбі – паси, виконують бігові вправи, вчаться брати супротивників в «захват».
9 червня 2015 року ігровий «десант» прибув в дитячий табір «Чайка», на першій зміні в якому перебувають діти батьки яких служать в АТО, діти з багатодітних родин, сироти. Хочемо зазначити, що робота по організації дозвілля в таборі ведеться на високому рівні дотримуються традиції, проводяться тематичні ігри, танцювальні вечори, працює спортивний сектор. Об 11.00 відбувся Міні-чемпіонат табору з «Дартсу», після якого бажаючі дітлахи зібрались на розважально-ігрову програму «Привіт! Я регбійний м’яч!». Не зважаючи на те, що в таборі проводився «День індіанця» бажаючих було не мало.
До проведення програми залучили досвідчених гравців РК «Хмельницький» які з задоволенням ділились з дітьми секретами передачі пасу, способам обіграшу супротивника, влучних ударів ногою.
Спонтанно в таборі організувалась секція регбі, під керівництвом досвідченого гравця жіночої команди РК «Хмельницький» Ірини Щербанюк, учениці 10 класу СЗОШ № 29.
Весело, цікаво та корисно провели діти час. Під час програми згуртувалась команда з старшокласників, які кинули виклик вожатим, запросивши їх зіграти у регбі на «просто так», на що після невеличкої наради вожаті не погодились, посилаючись на те, що на превеликий жаль правила не вивчили та й серед дітей першого загону більшість зростом вище них)))

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо