emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
16 Червня 2015 Віктор Годний 1149

Соборна знову збирає музикантів та меломанів на ІІІ фестивалі музики твого міста «СОБОРНА ФЕСТ. Народжені в Кам’янці»»

27-28 червня 2015 року по вулиці Соборній, поблизу готелю «7 Днів» і ТЦ «Піраміда», відбуватиметься грандіозне свято ІІІ фестиваль різноманітних стилів музики «СОБОРНА ФЕСТ». Фестиваль збере більше 15 гуртів та виконавців, а також подарує кам’янчанам і гостям міста чудові літні вихідні. Хвиля запальної музики і нестримних ритмів заповнить місто та з головою накриє гостей драйвом і приємними емоціями.
«СОБОРНА ФЕСТ» проводитиметься втретє, і знову спробує об’єднати, а можливо і познайомити саме талановитих кам’янчан: музикантів співаків, та інших творчих особистостей, які живуть і працюють не тільки в рідному місті, а й за його межами. Мета фестивалю створити атмосферу своєрідного братання між різними виконавцями, а кам’янчанам відкрити досі невідому сторону молодіжної музичної культури нашого міста. Власне, тому і слоган фестивалю звучить як «Народжені в Кам’янці!»
Учасники фестивалю: Бекінгем, Blues Association, Чумацький Шлях, The Revolver, The DenDi, RemiХ, АПгрейд Мрій, SV-Project, Тамара Козловська, молоді представники музичних вокальних та танцювальних студій Кам’янця, виконаці-амотори нашого міста.
Жива музика, особливі але невідомі факти біографії виконавців, цікаві історії з життя міста, смачні страви та напої від готельного комплексу «7 Днів», тематичні конкурси, оригінальні призи, танцювальна програма – і це все в Кам’янці-Подільському упродовж 2-х днів фестивалю «СОБОРНА ФЕСТ. Народжені в Кам’янці». В рамках фестивалю відбудеться чемпіонат ритмічних танців «JUST DANCE 2015», а також буде функціонувати майданчик волонтерів, які збиратимуть кошти на підтримку кам’янчан в зоні АТО.
Організатори фестивалю: готельний комплекс «7 Днів», студія звукозапису «Auramusic», караоке-клуб «Music Hall»
Партнери фестивалю: фестивалль «RESPUBLICA», радіо «Ретро ФМ», піцерія «Мак Смак», студія друку «Print City», студія «SKYMAKS», клуб «GO».
Фестиваль відбувається за підтримки міської ради Кам’янця-Подільського.
Збираємось на Соборній. Не пропустіть!

Готель «7 Днів», вул. Соборна, . Тел. +38 (03849) 69069, [email protected].
Сторінка фестивалю в соц.мережах: vk.com/sobornafest, on.fb.me/1QKQMza

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 16.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.62
42.11
42.14

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо