emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
24 Червня 2015 Активісти 1226

Скільки коштує посада обласного чиновника у київських кабінетах. Можливо, це знає гамець, помічник Авакова Зорян Шкіряк? Останніх кілька днів упереджуємо призначення корупціонера та особи, яка підпадає під люстрацію. Підготовлено та особисто передано звернення в усі компетентні інстанції в тому числі Міністерство внутрішніх справ України. Зібрано доказову базу за півпраці з громадськими організаціями Чернівецької області. Мова йде про одіозного екс-начальника міністерства надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області – Едуарда Братка можуть призначити головою МНС Хмельниччини. Нагадаю, силовика вже притягували до кримінальної відповідальності через зловживання владою.
«Чиста» біографія та почесні нагороди: такого, на перший погляд, взірцевого керівника МНС у 2013 році отримала Буковина. Тоді працівники відомства і не здогадувалися у яке пекло перетвориться їхня робота з призначенням Едуарда Братка. На кадрах - звернення офіцерського складу спільно з ветеранами-надзвичайниками до прокуратури Чернівецької області. В листі вони звинувачують головного рятувальника Братка у непрозорій діяльності. Корупційні схеми, здирництво та навіть приниження людської гідності – його службовому безчинству, згідно цієї заяви, не було меж.
А начальницькі тарифи – майже золоті. До прикладу вартість переадресації офіцерських посад - від одної до трьох тисяч доларів. На відсутність вищої спеціальної освіти керівництво закриє очі за тисячу зелених. Завдяки цим схемам ошуканства, вочевидь, добряче нагрів кишені пан Братко. Коштовний годинник, іномарка, будинок у Чернівецькому «царському селі» і декілька квартир - так виявляється живуть посадовці із зарплатою у сім тисяч гривень. Про високі статки Едуарда Братко йдеться в розслідуванні журналістів телеканалу ЗІК.
Обласна прокуратура Чернівецької області таки відреагувала на звернення надзвичайників і відкрила кримінальне провадження.
Нині одіозний екс-начальник Едуард Братко може провертати свої корупційні схеми і на Хмельниччині. В люстраційному кабінеті області нам повідомили про імовірність призначення його на посаду керівника МНС.
Заплямована репутація силовика, вочевидь, не грає ролі на верхах. Наживившись чималими сумами на Буковині, спраглий до влади чиновник цілком реально пилятиме бюджетні кошти на Поділлі. Аби запобігти цьому, у разі відсутності реагування на наші вимоги попереджаємо про проведення акцій громадської непокори. Якщо ж нас не почують як тут, на місцях, так і в силових відомствах – вимагатимемо втручання Президента.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо