emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
УВАГА! Повідомлення ще не промодеровано адміністратором!
26 Червня 2015 Anatoliy Savchuk 721

Тренінг "Про Українську Конституцію"
Спеціалісти обласного управління юстиції у Хмельницькій області 25 червня розповідали учасникам Хмельницького товариства молодих інвалідів про Українську Конституція, її сьогодення та перспективи удосконалення Основного Закону держави. Молодь отримала фахові відповіді на свої запитання по правам, які встановлено Основним Законом України, аргументовані приклади застосування прямої дії норм Конституції у повсякденному житті людей з вадами здоров'я. Зустріч відбувалася, як і зазвичай, у затишному залі обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Островського, отож і бібліотекарі розповіли молоді про історію виникнення і створення Конституції України, її значення та роль у формуванні української нації. Практичний вплив Конституційних норм на життя людей на прикладах життєвих ситуацій показала психолог Хмельницького міського центру соціальних служб сім'ї, дітей та молоді Наталія Корольова. Патріотична поетика та пісні поета - пісняра Олега Стадніка у виконання самого автора, Рустама Коновалова та учасників зустрічі стали духовно - патріотичним фоном та променем світлої надії на мир та злагоду в Україні, на процвітання держави і кожного українця зокрема. Щиро подяка та низький уклін всім Вам, хто долучається до справи духовно - патріотичного виховання молоді з вадами здоров'я, підвищення їх освітнього рівня. А. Савчук.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо